Програма Олега Дейнеки на «1+1» називатиметься не «Запах грошей», а «Ревізори»

3 Вересня 2010
18583
3 Вересня 2010
16:15

Програма Олега Дейнеки на «1+1» називатиметься не «Запах грошей», а «Ревізори»

18583
Програма Олега Дейнеки на «1+1» називатиметься не «Запах грошей», а «Ревізори»

Програма економічних розслідувань Олега Дейнеки називатиметься «Ревізори». Про це повідомив генеральний директор групи каналів «1+1» Олександр Ткаченко вчора, 2 серпня, на презентації проектів нового сезону.

 

«Контрольно-ревізійне управління досліджує, як органи виконавчої влади, наскільки правильно і законно розпоряджаються державними грошима. Ці ж функції тут виконують журналісти, ми беремо на себе функцію народних ревізорів», - розповів Олег Дейнека.

 

Зазначимо, що журналістські розслідування проекту «Ревізор» стосуватимуться економічних злочинів та корупційних схем, зокрема таких тем: «Кому вигідна погана якість питної води в Україні, що насправді відбулося із Одеським морським портом, скільки заробляють фармацевтичні концерни», - зазначається у повідомленні каналу.

 

Як зазначив Олександр Ткаченко, проект виходитиме щотижня, орієнтовно перед вихідними. За попередньою інформацією ТК, старт програми призначено на 24 або 25 вересня.

 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що цей проект мав виходити під назвою «Запах грошей».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18583
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Тьотя Мотя
4992 дн. тому
Та різниці взагалі ніякої...але я не бачу сенсу в двох майже однакових передачах із однаковою назвою...в чьом фішка?
Зеркало
4992 дн. тому
Тьотя Мотя: А какая разница, что приватизировали слово что ли.
Тьотя Мотя
4992 дн. тому
А то нічо, шо на Першаму Націянальному вже завтра вийде (ну принаймні аносовано) цитую "Нова півгодинна програма журналістських розслідувань «Ревізор»... із ведучим Дімой Філімоновим..." іншу назву плюси придумати не змогли? чи може, те що робили УТешники ( ну майже УТшники....хіхіхі...хто знає, той зрозуміє) вирішив забрати собі Дайнека-Дубинський-Шилекно? НЕ ПАНЯТНА!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду