М1 запустив у новому сезоні програму «Безсоромні», «Правила зйому» та Kita Club

1 Вересня 2010
20460
1 Вересня 2010
17:43

М1 запустив у новому сезоні програму «Безсоромні», «Правила зйому» та Kita Club

20460
М1 запустив у новому сезоні програму «Безсоромні», «Правила зйому» та Kita Club

Телеканал М1 запустив у новому сезоні,  який стартував 1 вересня, програму «Безсоромні», «Правила зйому» та Kita Club. Про це повідомляється на сайті каналу.

 

У проекті  «Безсоромні» ведуча Танюська розповідатиме усе про сором: «теми, історії, ситуації, у яких навіть зіркам доводилося червоніти».

 

Kita Club - розважальна музична програма, у якій обговорюватимуться «дівочі теми» - «стосунки з хлопцями, музика, кіно, мода, здоров'я, краса, спорт, відпочинок».

 

Для чоловічої аудиторії у новому сезоні пропонується проект «Правила зйому», ведучим якого буде Женя (O.Torvald), передбачається, що програма інформуватиме «на практиці», «як правильно спілкуватися з представницями прекрасної статі», - йдеться у повідомленні.

 

Зазначимо також, що в оновленому форматі вийде програма про моду Star Magazin.

 

Окрім цього, на каналі М1 транслюватимуть прогами іноземного виробництва: реаліті-шоу «Дівчата у маєтку Плейбоя» та «Перегони на підборах».

 

Відкриттю новго сезону канал М1 присвятив іміджевий ролик «Как дети в школу», у зйомках якого взяли участь ведучі каналу: Дєвушка Блонда, Кульбаба, Танюська й Памела.

 

«Відверто вам скажу, що під час цієї зйомки я відчувала себе якось ніяково, сковано. Я школяркою буваю тільки з чоловіками під час рольових ігор. А тут - відеокамери, світло, купа взагалі інших людей, спочатку було якось страшно, але результат буде шикарним», - говорить ведуча Танюська.

 

Нагадаємо, 9 липня стартувала оновлена програма «Свіжа кров», ведучими якої стали Cool'baba, Валерій Харчишин та Віктор Скуратівський.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20460
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду