«Свіжа кров-2» стартує 9 липня на M1

8 Липня 2010
7366
8 Липня 2010
07:34

«Свіжа кров-2» стартує 9 липня на M1

7366
«Свіжа кров-2» стартує 9 липня на M1

9 липня о 19:00 телеканал М1 оновлену програму «Свіжа кров». Ведучими цьогорічної програми стали Cool'baba, Валерій Харчишин та Віктор Скуратівський. До складу журі увійшли: голова - генеральний директор телеканалу М1 Олександр Асаулюк, музикант Сашко Положинський, менеджер розваг молодіжного бренду djuice Тетяна Мулкіджанова та співачка Lama. Про це повідомляє прес-служба телеканалу М1.

 

«Свіжа кров-2» проходить у 3 етапи. Старт проекту відбувся 17 травня, коли всі охочі музичні гурти реєструвалися на сайті, а відвідувачі сайту голосували за них. На другому етапі журі зі 100 найкращих обрало 32 команди-фіналісти. Третій етап і визначить переможця: в ефірі М1 відбуватиметься боротьба колективів за першість.

 

Як розповів «Телекритиці» генеральний продюсер М1 Валентин Коваль, наразі відзняли випуски першого етапу програми, решту зніматимуть протягом літа. «Свіжа кров» в ефірі буде до кінця серпня, а в перший уїк-енд вересня відбудеться відкритий концерт. Фінал, на якому й визначать переможця, має бути 5 вересня.

 

«Різниця між попередньою та програмою "Свіжа кров-2" досить суттєва. Перша програма скидалася на фестиваль, була спробою показати публіці й продюсерам нові імена. Цей же проект є конкурсом, змагання відбуваються за турнірною системою. По-друге, перший проект був менш технологічним, музикантів відбирали ми самі, а цього року відбір проходив у 2 етапи: перший - глядацький, другий - більш професійний. Найголовнішою відмінністю, мабуть, є те, що «Свіжа кров» 2005 року нічого не обіцяла переможцям, а зараз ми пропонуємо контракт із "М1 records";  це може бути цікавим, бо творчості багато, а можливості просуватися - ні», - зазначив Валентин Коваль.

 

Анастасія Білякова-Бєльська, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7366
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
zetka
5041 дн. тому
Проект вже стартував!!!! Мені здається що, інтриг буде багато)) Дуже цікаво коли самі виконавці пишуть і обговорюють плюси та мінуси організації проекту. Чомусь мені здається, що буде весело)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду