detector.media
01.09.2010 17:43
М1 запустив у новому сезоні програму «Безсоромні», «Правила зйому» та Kita Club

Телеканал М1 запустив у новому сезоні,  який стартував 1 вересня, програму «Безсоромні», «Правила зйому» та Kita Club. Про це повідомляється на сайті каналу.

 

У проекті  «Безсоромні» ведуча Танюська розповідатиме усе про сором: «теми, історії, ситуації, у яких навіть зіркам доводилося червоніти».

 

Kita Club - розважальна музична програма, у якій обговорюватимуться «дівочі теми» - «стосунки з хлопцями, музика, кіно, мода, здоров'я, краса, спорт, відпочинок».

 

Для чоловічої аудиторії у новому сезоні пропонується проект «Правила зйому», ведучим якого буде Женя (O.Torvald), передбачається, що програма інформуватиме «на практиці», «як правильно спілкуватися з представницями прекрасної статі», - йдеться у повідомленні.

 

Зазначимо також, що в оновленому форматі вийде програма про моду Star Magazin.

 

Окрім цього, на каналі М1 транслюватимуть прогами іноземного виробництва: реаліті-шоу «Дівчата у маєтку Плейбоя» та «Перегони на підборах».

 

Відкриттю новго сезону канал М1 присвятив іміджевий ролик «Как дети в школу», у зйомках якого взяли участь ведучі каналу: Дєвушка Блонда, Кульбаба, Танюська й Памела.

 

«Відверто вам скажу, що під час цієї зйомки я відчувала себе якось ніяково, сковано. Я школяркою буваю тільки з чоловіками під час рольових ігор. А тут - відеокамери, світло, купа взагалі інших людей, спочатку було якось страшно, але результат буде шикарним», - говорить ведуча Танюська.

 

Нагадаємо, 9 липня стартувала оновлена програма «Свіжа кров», ведучими якої стали Cool'baba, Валерій Харчишин та Віктор Скуратівський.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY