«Амедіа» готує «пілот» містичного серіалу «Інтернат»

31 Серпня 2010
14029
31 Серпня 2010
12:37

«Амедіа» готує «пілот» містичного серіалу «Інтернат»

14029
«Амедіа» готує «пілот» містичного серіалу «Інтернат»

Російська продакшн-компанія «Амедіа» приступила до зйомок «пілоту» містичного серіалу з робочою назвою «Інтернат». Про це повідомляє прес-служба «Амедіа».

 

В проекті беруть участь молоді актори, яких український глядач може знати за такими кінострічками, як: «На игре», «На игре 2. Новый уровень» (Павло Прилучний, Марина Петренко), «Фобос. Клуб страха», «Провинциалка» (Тетяна Космачева), «Аннушка», «Пассажирка» (Олексій Коряков), «Братаны 3», «Братаны 2» (Антон Хабаров).

 

Серіал оповідає про життя учнів і викладачів елітної школи-інтерната, розташованого в старому маєтку посеред «похмурого, але живописного лісу»: «В їхньому замкнутому світі всі переживання набагато гостріші, ніж у звичайній школі життя».  За задумом фільму, вечорами вони розповідають один одному страшні легенди про ліс, про «дивні істоти, які живуть у ньому».

 

Як прокоментував Павло Прилучний, серіал «розповідає про ті країни і переживання, які були у кожного в дитинстві. Я знову граю антигероя. Гарна, цікава роль».

 

Також у серіалі зніметься Тетяна Васильєва: «Звичайно, в моєму віці містичні фільми нерви уже не лоскочуть. Але оскільки ця тема дуже цікава в дитинстві і в ранній юності, думаю, серіал матиме успіх у молоді», - говорить Васильєва.

 

Після того, як матеріал буде готовий, він пройде випробування фокус-групою, таким чином подальшу долю серіалу визначить сам глядач. За словами президента компанії «Амедіа» Олександра Акопова, така схема тільки починає використовуватися в Росії, але на Заході вона вже стала нормою: «Схема на перший погляд здається більш дорогою, ніж традиційна. Але вона призначена для того, щоб економити горші і робити виробництво та ефір більш ефективними. Виробництво "пілотів" - це симптом зрілого ринку, на якому крутиться великий обсяг грошей. Боротьба за якість продукту перейшла в нову фазу. Серіал вміє знімати багато хто, передбачити їх успіх досить складно, а тому з часом будуть залучатися все нові і нові схеми для того, щоб переконатися, що проект хороший ще до того, як він потрапить до масового глядача», - говориь Акопов.

 

Знімає серіал «Інтернат» режисер Олег Ассадулін, відомий в Росії за фільмами як творець містичного трилеру «Фобос. Клуб Страха»: «Мене вразила унікальна суміш жанрів в цьому серіалі, в ньому є і мелодрама, і драма, і містика, і детектив», - зазначає Ассадулін.

 

 «Пілот» серіалу «Інтернат» знімаєтся для телеканалу СТС. Хронометраж містичної драми - 72 хвилини.

 

Як уже писала «Детектор медіа», серіал «Інтернат» - це адаптована версія першого сезону іспанського серіалу El Internado («Школа-інтернат»). В Іспанії El Internado транслював телеканал Antena 3, де вже завершився показ шостого сезону.

 

Раніше «Амедіа» вже адаптувала серіал Globomedia TV - Los Hombres De Paco, який на російському ринку вийшов під назвою «Люди Шпака». Його презентували в березні 2009 року на каналі «Рен ТВ».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14029
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду