detector.media
31.08.2010 12:37
«Амедіа» готує «пілот» містичного серіалу «Інтернат»

Російська продакшн-компанія «Амедіа» приступила до зйомок «пілоту» містичного серіалу з робочою назвою «Інтернат». Про це повідомляє прес-служба «Амедіа».

 

В проекті беруть участь молоді актори, яких український глядач може знати за такими кінострічками, як: «На игре», «На игре 2. Новый уровень» (Павло Прилучний, Марина Петренко), «Фобос. Клуб страха», «Провинциалка» (Тетяна Космачева), «Аннушка», «Пассажирка» (Олексій Коряков), «Братаны 3», «Братаны 2» (Антон Хабаров).

 

Серіал оповідає про життя учнів і викладачів елітної школи-інтерната, розташованого в старому маєтку посеред «похмурого, але живописного лісу»: «В їхньому замкнутому світі всі переживання набагато гостріші, ніж у звичайній школі життя».  За задумом фільму, вечорами вони розповідають один одному страшні легенди про ліс, про «дивні істоти, які живуть у ньому».

 

Як прокоментував Павло Прилучний, серіал «розповідає про ті країни і переживання, які були у кожного в дитинстві. Я знову граю антигероя. Гарна, цікава роль».

 

Також у серіалі зніметься Тетяна Васильєва: «Звичайно, в моєму віці містичні фільми нерви уже не лоскочуть. Але оскільки ця тема дуже цікава в дитинстві і в ранній юності, думаю, серіал матиме успіх у молоді», - говорить Васильєва.

 

Після того, як матеріал буде готовий, він пройде випробування фокус-групою, таким чином подальшу долю серіалу визначить сам глядач. За словами президента компанії «Амедіа» Олександра Акопова, така схема тільки починає використовуватися в Росії, але на Заході вона вже стала нормою: «Схема на перший погляд здається більш дорогою, ніж традиційна. Але вона призначена для того, щоб економити горші і робити виробництво та ефір більш ефективними. Виробництво "пілотів" - це симптом зрілого ринку, на якому крутиться великий обсяг грошей. Боротьба за якість продукту перейшла в нову фазу. Серіал вміє знімати багато хто, передбачити їх успіх досить складно, а тому з часом будуть залучатися все нові і нові схеми для того, щоб переконатися, що проект хороший ще до того, як він потрапить до масового глядача», - говориь Акопов.

 

Знімає серіал «Інтернат» режисер Олег Ассадулін, відомий в Росії за фільмами як творець містичного трилеру «Фобос. Клуб Страха»: «Мене вразила унікальна суміш жанрів в цьому серіалі, в ньому є і мелодрама, і драма, і містика, і детектив», - зазначає Ассадулін.

 

 «Пілот» серіалу «Інтернат» знімаєтся для телеканалу СТС. Хронометраж містичної драми - 72 хвилини.

 

Як уже писала «Детектор медіа», серіал «Інтернат» - це адаптована версія першого сезону іспанського серіалу El Internado («Школа-інтернат»). В Іспанії El Internado транслював телеканал Antena 3, де вже завершився показ шостого сезону.

 

Раніше «Амедіа» вже адаптувала серіал Globomedia TV - Los Hombres De Paco, який на російському ринку вийшов під назвою «Люди Шпака». Його презентували в березні 2009 року на каналі «Рен ТВ».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY