Російський портал OpenSpace відновив роботу

25 Серпня 2010
17076
25 Серпня 2010
15:26

Російський портал OpenSpace відновив роботу

17076
Російський портал OpenSpace відновив роботу

Російський культурологічний інтернет-портал OpenSpace відновив роботу.  Сьогодні, 25 серпня, вперше після тримісячної перерви на ньому були опубліковані нові матеріали.

 

Як повідомила інтернет-виданню «Лента.Ру» головна редакторка мережевого видання та поетеса Марія Степанова, попри вимушений простій склад редакції майже не змінився. «Наразі ніяких змін, ні концептуальних, ні якихось ще, ми не плануємо, нашим акціонерам сайт подобається в тому вигляді, в якому він існує. А ми, якщо і будемо щось змінювати, то не в перший тиждень і місяць роботи сайту», - сказала вона.

 

«Мені здається, що наше повернення всім на користь, тому що ніша, яку заповнював Openspace, протягом цих кількох місяців лишалася незаповненою. Там мало щось бути, я рада, що цим "щось" знову будемо ми», - додала головний редактор OpenSpace .

 

Починаючи з кінця весни, сайт не оновлювався через відсутність фінансування. За інформацією «Лента.Ру», компанія «Артмедіа Груп», якій належав OpenSpace, припинила існування через арешт її власника, колишнього заступника міністра фінансів Московської області Валерія Носова.

 

Нового власника порталу Марія Степанова не назвала: «У мене поки немає повноважень якось коментувати фінансовий бік покупки, я відповідаю за контент. Подробиці про покупця, думаю, незабаром стануть відомі, але не від мене». На початку червня, посилаючись на власне джерело «Лента.Ру» повідомляла, що новим головним інвестором OpenSpace стане бізнесмен та акціонер ділового порталу Slon.Ru Олександр Винокуров.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17076
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду