OpenSpace змінив власника

3 Червня 2010
18116
3 Червня 2010
17:22

OpenSpace змінив власника

18116
OpenSpace змінив власника

Російський сайт OpenSpace знайшов нового інвестора. Ним став  бізнесмен Олександр Вінокуров, який разом зі своєю дружиною Наталією Сіндєєвою є акціонером ділового інтернет-порталу Slon.ru. Про це з посиланням на джерела в редакції сайту повідомляє Lenta.ru.

 

Як відомо, подальша доля сайту, що висвітлював тенденції культури, була під питанням. Попередній власник ресурсу, компанія «АртМедіаГруп», припинила свою роботу після того, як її засновник Валерій Носов  виявився фігурантом кримінальної справи щодо розкрадання 27 мільярдів рублів (понад шість мільярдів гривень) з бюджету Московської області.

 

В середу, 2 червня, на OpenSpace з'явилося повідомлення про те, що невдовзі сайт відновить роботу в колишньому обсязі. До цього представники редакції, зокрема  арт-критик Катерина Дьоготь, підтверджували, що переговори з можливими інвесторами тривають. З-поміж претендентів на OpenSpace  ЗМІ називали компанії Романа Абрамовича, Михайла Прохорова та «Національну медіагрупу». Пан Вінокуров серед можливих варіантів не згадувався.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18116
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду