«Легенди карного розшуку» на НТН стартують 26 серпня

21 Серпня 2010
20418
21 Серпня 2010
11:15

«Легенди карного розшуку» на НТН стартують 26 серпня

20418
«Легенди карного розшуку» на НТН стартують 26 серпня

У четвер, 26 серпня о 18:30 на телеканалі НТН відбудеться прем'єра циклу програм власного виробництва «Легенди карного розшуку». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Цикл є продовженням «Легенд бандитської Одеси» і «Легенд бандитського Києва». Автор сценарію - Сергій Оратовський, режисер - Володимир Шегеда, ведучий - Євген Сальников.

 

У програмі розповідатимуть про гучні кримінальні справи Києва 40-50-х років, відомих бандитів і слідчих карного розшуку, оперативних співробітниках та експертів-криіналістів.

 

«Про таких авторитетів, як батька Ангел, нальотчик Серж Астраханський або "ведмежатник" Кувалда досі ходять легенди. Але мало хто знає про те, як розкривалися ці злочини. Диверсанти, боротьба з фашистами, протистояння СМЕРШу й Абверу, шпіонаж, післявоєнний голод, махінації з продовольством, гучні вбивства, розгул бандитизму - це всього лиш деякі теми нового проекту», - анонсує прес-служба новий телепроект.

 

Програма виходитиме щочетверга о 18:30.

 

Раніше про підготовку проекту під назвою «Легенди карного розшуку» «Детектор медіа» розповідав виконавчий продюсер НТН Олександр Мельничук. Але, за його словами, політичних тем, зокрема боротьби НКВС і УПА, програма не торкатиметься.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20418
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду