НТН готує кілька нових проектів, а «Самооборону» переформатовує

22 Липня 2010
9352
22 Липня 2010
14:16

НТН готує кілька нових проектів, а «Самооборону» переформатовує

9352
НТН готує кілька нових проектів, а «Самооборону» переформатовує

На телеканалі НТН готується кілька нових проектів до нового сезону. Про це ТК повідомив виконавчий продюсер телеканалу НТН Олександр Мельничук.

 

«Планується кілька нових проектів приблизно однакової спрямованості, яка відповідає концепції всього каналу і стосується переважно детективних розслідувань. Знімаються пілоти, доводяться до кінця, після чого вони будуть затверджуватися» - сказав він.

 

Також пан Мельничук додав, що телеканал хоче  змістити акценти, наприклад, готується проект з робочою назвою «Легенди карного розшуку», який відрізнятиметься від попередніх «Легенд бандитського Києва», чи «... бандитської Одеси».

 

«Ми будемо більше зупинятися на роботі слідчих, правоохоронних органів, менше звертатимемо увагу на діяльність бандитів, банд. В «Легендах карного розшуку» ми виходимо на період 40 - 50 - х років, війни і повоєнних часів,тож висвітлюватиметься боротьба зі злочинністю, корупцією, розкраданням тощо. Але там політичних речей точно не буде, тому боротьбу НКВС з УПА глядачі не побачать, це не наша сфера» - додав він.

 

Окрім цього, виконавчий продюсер розповів, що команда «кримінальних легенд» розглядає період 70-80-х років, останніх десятиліть Радянського союзу на предмет створення нового проекту: «ми над цим періодом працювали уже давно і зібрали достатньо матеріалу, щоб виходити на досить потужний цикл».

 

Тимчасом проект «Самооборона», за словами Олександра Мельничука, зазнає переформатування. Однією з робочих версій змін є те, що тепер програма орієнтуватиметься не на «людей, які почували себе незахищеними», а залучатиме до своєї аудиторії активних людей, які займаються спортом, хочуть бути «справжніми чоловіками», проте через певні обставини не можуть отримувати необхідної інформації. Через це до програми планують запрошувати професіоналів.

 

«Тому ми хотіли залучити до цієї справи професіоналів: військовослужбовців спецпідрозділів, до прикладу, «Омеги», «Альфи». Бо вони займаються боротьбою зі злочинністю, це люди, які працюють у вільних умовах і крім цього знають межу, межу необхідності самооборони, за яку якщо переступаєш -починається відповідальність» - зазначив пан Мельничук.

 

Незначних форматних змін зазнають проекти «Правда життя», «Агенти впливу», «Речові докази».

 

Олександр Мельничук сказав, що телеканал працюватиме в новому сезоні згідно з обраною концепцією: «Нам найпростіше зараз. Ми поза політикою. В господарські справи не втручаємося, ми показуємо кримінал», -  резюмував він.

 

Анастасія Білякова-Бєльська, для «Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9352
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду