detector.media
21.08.2010 11:15
«Легенди карного розшуку» на НТН стартують 26 серпня
«Легенди карного розшуку» на НТН стартують 26 серпня

У четвер, 26 серпня о 18:30 на телеканалі НТН відбудеться прем'єра циклу програм власного виробництва «Легенди карного розшуку». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Цикл є продовженням «Легенд бандитської Одеси» і «Легенд бандитського Києва». Автор сценарію - Сергій Оратовський, режисер - Володимир Шегеда, ведучий - Євген Сальников.

 

У програмі розповідатимуть про гучні кримінальні справи Києва 40-50-х років, відомих бандитів і слідчих карного розшуку, оперативних співробітниках та експертів-криіналістів.

 

«Про таких авторитетів, як батька Ангел, нальотчик Серж Астраханський або "ведмежатник" Кувалда досі ходять легенди. Але мало хто знає про те, як розкривалися ці злочини. Диверсанти, боротьба з фашистами, протистояння СМЕРШу й Абверу, шпіонаж, післявоєнний голод, махінації з продовольством, гучні вбивства, розгул бандитизму - це всього лиш деякі теми нового проекту», - анонсує прес-служба новий телепроект.

 

Програма виходитиме щочетверга о 18:30.

 

Раніше про підготовку проекту під назвою «Легенди карного розшуку» «Детектор медіа» розповідав виконавчий продюсер НТН Олександр Мельничук. Але, за його словами, політичних тем, зокрема боротьби НКВС і УПА, програма не торкатиметься.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY