«Х-фактор» на СТБ стартує 4 вересня (+ фото)

2 Серпня 2010
21136
2 Серпня 2010
12:01

«Х-фактор» на СТБ стартує 4 вересня (+ фото)

21136
«Х-фактор» на СТБ стартує 4 вересня (+ фото)

4 вересня на телеканалі СТБ стартує «Х-фактор». Проект виходитиме щосуботи о 19.00 (повтор - щонеділі о 12.00). Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У перших випусках вийдуть кастинги, зняті у Дніпропетровську, Львові, Донецьку, Одесі, Харкові та Києві), після них - тренувальний табір і візити конкурсантів до осель суддів.

 

1 серпня стартувала промокампанія проекта «Х-фактор» під назвою «Початок легенди».

 

За словами Іраклія Махатадзе, директора департаменту промоушн телеканалу СТБ та головного продюсера зйомки, кампанія створить атмосферу «початку нової, фантастичної ери, де люди наділені надможливостями»:  «Ведуча шоу, Оксана Марченко, виконує роль повелительки стихій. А судді проекту - супергерої, кожен з яких уособлює певну стихію: Ігор Кондратюк - людина-лід (суворий, холоднокровний), Йолка - людина-ураган (мінлива, як вітер, в будь-яку мить її настрій може змінитись), Сергій Сосєдов - людина-блискавка (яскравий, запальний, непередбачуваний), Серьога - людина-вогонь (гарячий та вибуховий, запалює вогонь в серцях людей, веде за собою).

 

Промокампанія «Початок легенди» охопить українські міста-мільйонники - це і зовнішня реклама, радіо, преса, ТВ, метрополітен, інтернет, присутність у соціальних мережах.

 

 

У першій половині серпня в ефір вийдуть також п'ять промороликів «Х-фактор: Початок легенди».

 

Нагадаємо, переможець шоу отримає 2 млн. грн.

 

 

 

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21136
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду