detector.media
02.08.2010 12:01
«Х-фактор» на СТБ стартує 4 вересня (+ фото)

4 вересня на телеканалі СТБ стартує «Х-фактор». Проект виходитиме щосуботи о 19.00 (повтор - щонеділі о 12.00). Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У перших випусках вийдуть кастинги, зняті у Дніпропетровську, Львові, Донецьку, Одесі, Харкові та Києві), після них - тренувальний табір і візити конкурсантів до осель суддів.

 

1 серпня стартувала промокампанія проекта «Х-фактор» під назвою «Початок легенди».

 

За словами Іраклія Махатадзе, директора департаменту промоушн телеканалу СТБ та головного продюсера зйомки, кампанія створить атмосферу «початку нової, фантастичної ери, де люди наділені надможливостями»:  «Ведуча шоу, Оксана Марченко, виконує роль повелительки стихій. А судді проекту - супергерої, кожен з яких уособлює певну стихію: Ігор Кондратюк - людина-лід (суворий, холоднокровний), Йолка - людина-ураган (мінлива, як вітер, в будь-яку мить її настрій може змінитись), Сергій Сосєдов - людина-блискавка (яскравий, запальний, непередбачуваний), Серьога - людина-вогонь (гарячий та вибуховий, запалює вогонь в серцях людей, веде за собою).

 

Промокампанія «Початок легенди» охопить українські міста-мільйонники - це і зовнішня реклама, радіо, преса, ТВ, метрополітен, інтернет, присутність у соціальних мережах.

 

 

У першій половині серпня в ефір вийдуть також п'ять промороликів «Х-фактор: Початок легенди».

 

Нагадаємо, переможець шоу отримає 2 млн. грн.

 

 

 

 

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY