CTБ розпочинає кастинги «Х-фактор»

18 Лютого 2010
20137
18 Лютого 2010
13:58

CTБ розпочинає кастинги «Х-фактор»

20137
CTБ розпочинає кастинги «Х-фактор»

7 березня телеканал CTБ розпочинає кастинги талант-шоу «Х-фактор», про це йдеться на сайті каналу.

 

За інформацією каналу, відбір складається з п'яти етапів. Перший - попередній кастинг, який триватиме з березня по травень 2010 року в шести містах: Київ, Львів, Одеса, Дніпропетровськ, Донецьк та Харків. Під час цього кастингу оцінювати вокальні дані учасників буде продюсерська група. Після цього розпочнеться телевізійний кастинг, де учасники виступатимуть перед суддями проекту.

 

У липні розпочнеться «тренувальний табір», який триватиме 3 дні: на переможців перших етапів чекають завдання від суддів проекту. У серпні учасники проекту пройдуть четвертий етап відбору - «візит до суддів», в результаті якого буде обрано 12 співаків, які й змагатимуться за головний приз у прямому ефірі (це і буде п'ятий етап).

 

Переможець отримає 2 мільйони гривень

 

Графік кастингів можна подивитись тут.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20137
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду