Джинса в «Экономических известиях» досягла елітного рівня?

28 Липня 2010
34329
28 Липня 2010
18:42

Джинса в «Экономических известиях» досягла елітного рівня?

34329
Є підстави підозрювати, що матеріалу передувала приємна прогулянка Дніпром для журналістів
Джинса в «Экономических известиях» досягла елітного рівня?

26 липня авторитетне ділове видання «Экономические известия» опублікувало статтю під заголовком «Речные прогулки достигли элитного уровня». Сергій Мінаков, автор матеріалу, ділиться з читачами радісною новиною - на Дніпрі з'явився новий теплохід елітного класу. Не будемо сперечатися, новина для киян «важная і актуальная». Дивує не те, що вона з'явилась на сторінках газети, а кількість компліментів, які автор відвішує на адресу чудо-теплоходу.

 

Читаючи останні рядки матеріалу складається враження, що тримаєш у руках рекламний буклет компанії «Червона рута», яка і є власником шикарного судна. Вирішуйте самі:

 

«Два просторных зала на корабле, «Виктория» и «Роза», расположенных на двух палубах и радующих глаз изысканным интерьером, широкое фойе с баром и открытая верхняя палуба предоставляют великолепные возможности для любых мероприятий...».

 

 

Газета Економичечкие известия

 

 

Є підстави підозрювати, що матеріалу передувала приємна прогулянка Дніпром для журналістів, принаймні, про це свідчать анонси на РБК. Проте Сергій Мінаков, як нам здається, забув про це написати. На відміну від Марини Гладкої з газети «Коммерсантъ», яка чесно зізналася, що каталась, що фактично є чистосердечним зізнанням в джинсі (якщо, звичайно, редакція газети не платила за її тур). Матеріал у Гладкої вийшов, як і притаманно газеті «Комерсантъ» в хорошому стилі, у яскравій репортажній манері.

 

Інститут масової інформації

 

Фото - Інститут масової інформації

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Інститут масової інформації
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
34329
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Телекритика ошибается
5042 дн. тому
Материал о теплоходе был опубликован не в газете "Коммерсант", а в глянцевом приложении Weekend (целевом издании для выбирающих элитный отдых).
shelya
5042 дн. тому
Товарищи перфекционисты, ну кто вам заказал "клеймить" джинсу, а? Неужто не хватило совести запихнуть сей сомнительный грант поглубже в "морально-этическое" нутро грантодателя...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду