Перший автомобільний запустить документальний проект «Автобіографія»

26 Липня 2010
3032
26 Липня 2010
11:46

Перший автомобільний запустить документальний проект «Автобіографія»

3032
Перший автомобільний запустить документальний проект «Автобіографія»

Перший автомобільний канал готує до нового сезону документальну програму про ретроавтомобілі. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

12-серійний цикл фільмів під назвою «Автобіографія» знімає продакшн-студія «Світ-ТВ».

 

У центрі кожної програми - старовинний автомобіль, обов'язково оригінальний. Випуск представляє собою розповідь про авто з використанням архівного відео, думок істориків, експертів, інтерв'ю з нинішніми власниками. Зазначимо, що на каналі уже демонструвалася пілотна серія проекту, присвячена першому радянському автомобілю - «Победа».

 

За словами генерального продюсера каналу Ірини Твердовської, програма створюється для того, щоб привернути увагу глядачів до історії автомобілів, а також «продемонструвати можливості продакшна, який вміє робити якісну документалістику».

 

Автор проекту «Автобіографія» Сергій Іванов розповів, що вже  відзняті наступні серії про такі машини, як ГАЗ-13, «Чайка», «Запорожець» та «Москвич-407».

 

Як повідомляють на каналі, насамперед студія-продакшн «Світ-ТВ» покаже «Автобіографію» на Першому автомобільному, а потім планує продавати програму.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3032
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду