detector.media
26.07.2010 11:46
Перший автомобільний запустить документальний проект «Автобіографія»

Перший автомобільний канал готує до нового сезону документальну програму про ретроавтомобілі. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

12-серійний цикл фільмів під назвою «Автобіографія» знімає продакшн-студія «Світ-ТВ».

 

У центрі кожної програми - старовинний автомобіль, обов'язково оригінальний. Випуск представляє собою розповідь про авто з використанням архівного відео, думок істориків, експертів, інтерв'ю з нинішніми власниками. Зазначимо, що на каналі уже демонструвалася пілотна серія проекту, присвячена першому радянському автомобілю - «Победа».

 

За словами генерального продюсера каналу Ірини Твердовської, програма створюється для того, щоб привернути увагу глядачів до історії автомобілів, а також «продемонструвати можливості продакшна, який вміє робити якісну документалістику».

 

Автор проекту «Автобіографія» Сергій Іванов розповів, що вже  відзняті наступні серії про такі машини, як ГАЗ-13, «Чайка», «Запорожець» та «Москвич-407».

 

Як повідомляють на каналі, насамперед студія-продакшн «Світ-ТВ» покаже «Автобіографію» на Першому автомобільному, а потім планує продавати програму.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY