Вітаємо Олену Бондаренко з народженням сина

25 Липня 2010
7503
25 Липня 2010
18:27

Вітаємо Олену Бондаренко з народженням сина

7503
Вітаємо Олену Бондаренко з народженням сина

Народний депутат, член фракції Партії регіонів і парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації Олена Бондаренко 25 липня народила сина.

 

Хлопчика вагою 3 кілограми і зростом 50 сантиметрів батьки назвали Михайлом.

 

В Олени Бондаренко та її чоловіка Андрія є старша 11-річна донька Поліна.

 

«Детектор медіа» вітає Олену Бондаренко та її родину з новонародженим!

 

«Детектор медіа» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7503
Читайте також
Коментарі
15
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
5023 дн. тому
І тобі, Ігорю, щасливо. Бувай, не пропадай.
Игорь
5023 дн. тому
Искренне желаю тебе, Лёша, хорошего здоровья, благополучия в жизни, крепкой любящей тебя семьи, много, радующих тебя, детей, и хорошей интересной работы. Желаю также победить _всех_ своих врагов. Удачи тебе в жизни ! Прощай.
Олексій Мазур, Дніпропетровськ.
5024 дн. тому
Те, що роблять зараз з Україною біло-блакитна айнзац-команда на чолі президентом-рецидивістом (а породілля якраз з його банди) - ось це і є справжній звичайний фашизм. Російський фашизм в дії. А я бороню свою землю як можу. І захищатиму її надалі. Вгризатимуся в горло кожному, хто наважився піднести на неї руку. Кидатимусь знову і знову. Кусатиму і шматуватиму. Впиватимусь своїми кликами до хрусту кісток. На те він і ворог, щоб з ним - саме так. Бо заслужив. А як же інакше?
Олексій Мазур, Дніпропетровськ.
5024 дн. тому
"ЭТО ЕЕ ДЕНЬ И ЗАКРОЙТЕ РОТ" - собі в дзеркало скажеш. Якщо ти прихильник Партії регіонів, твій бог -Гундяєв і не вважаєш Голодомор геноцидом - то так, може і не окупант, но точно малорос- посібник руского окупанта. І Україна - справді не твоя Батьківщина. Бо ти спиш і бачиш, щоб її не було, щоб від української України і сліду не лишилося. А окрім цього ти ще і боягуз. Совок, який боїться розкрити своє ім'я. Аноніст. "Я выхожу с общения с вами и обещаю даже не открывать сайт если есть там ваше говнокидание. Думаю это не большая потеря для вас" - звичайно, що невелика. Взагалі ніяка. Бувайте! Разом з ігорьком. Тільки називай Галичину правильно так як вона називається - Галичина, а не Галіція.
Игорь
5024 дн. тому
Для Атоса. Конечно же вы правы на счет "внутреннего бога" мазуров и ко. Всё так и есть. Мальчик, живя в Днепре, постоянно ощущает себя во вражеском окружении. Ему бы ментально в Галицию переместится. Вот он и воюет до подрыва собственного здоровья. С ветрянными мельницами. С молодыми матерями (они не того цвета). Фашизм (в данном случае украинский) в действии. Говорить с ним бесполезно. Мараться тоже... Не поймет он этого все равно. А Телекритика есть Телекритика - оплаченный проект.
atos
5024 дн. тому
Для Мазур.Мне все равно,кто бы не родил--Оробец,Фарион или Ева Браун(если бы она жила сейчас),но я не позволил бы чем то обидеть в этот день. ЭТО ЕЕ ДЕНЬ И ЗАКРОЙТЕ РОТ.... И причем здесь ,что украинки рожали..."пiшла в снопи пошкадивала Iвана сина годувать...воно сповитое кричало у холодочку пiд снопом..." То было время и суть наших разногласий в ДРУГОМ!!! Вы сейчас раскрыли все подлость вашего ВНУТРЕННЕГО БОГА. Оказывается Батькивщина есть только у вас, а я уже "оккупант". Голодомор,геноцид-это все ПР. "телекритика"-тоже там. Кто то уже говорил , что Украина-это клетка лемуров, которые кидаются говном друг в друга. Вам не надоело такое сравнение. В народе есть хорошая поговорка:-если двое бранятся,виноват тот кто умнее. Я выхожу с общения с вами и обещаю даже не открывать сайт если есть там ваше говнокидание. Думаю это не большая потеря для вас.
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
5024 дн. тому
І ще запитання впродовж теми: в якому пологовому будинку народжувала Олена Бондаренко? Скільки коштувала їй ця процедура? Як пройшли пологи для породіллі? Чи не травмувалася вона? Які її аналізи до і після пологів? Яка температура? На якому автомобілі приїхали її забирати - марка, ціна? Чи залишали її родичи подарунок медперсоналу і якщо так, то який він? Це були парнерські пологи чи звичайні? Чи не фіксувалися вони на фото чи відеоплівку? Які плани матусі? Чи не збирається народжувати втретє, вчетверте? У скільки їй обходиться щоденний догляд за дитиною? Чи вистачає їй грошей на Михайлика? Чи не потрібно ще якоїсь допомоги, в тому числі фінансової, матеріальної? Прошу повідомляти щоденний звіт про стан здоров'я малюка, кількість і обсяг випорожнень, колір і запах калу.
Олексій Мазур, Дніпропетровськ.
5024 дн. тому
Мою репліку на адресу Ігорю швиденько прибрали. Його ж, не менш некоректна по відношенню до мене, висіла довгенько. Отже все вийшло так, як той і казав, мовляв, він не проти того, щоб його репліку прибрали тільки після того, як її прочитає Мазур. Тобто редакція Телекритики фактично виконала замовлення одного з коментаторів проти іншого. Так тримати! А з ким, до речі, з редакції дружить Оленочка Бондареночка? Чи вона там всім подруга?
Олексій Мазур, Дніпропетровськ.
5024 дн. тому
атосу "А я поражаюсь вашему человеко--ненавистничеству", - а я дивуюся вашій поверховості, неспроможності зрозуміти суть речей, в даному випадку - моїх претензій. Про людиноненависництво до Бондаренко як жінки тут не йдеться, я висловлюю своє ставлення до неї, як політика - адже саме в такій якості вона і потрапила на Телекритику з новиною про народження сина. Пересічні українки здійснюють свій материнський подвиг в неймовірно складних умовах, незрівняних з тим комфортом і увагою, якими була оточена народний депутат Олена Бондаренко. Але на відміну від Бондаренко, ті українки не потрапляють з новиною про народження ними дітей на Телекритику. Героїні залишаються невідомими. В тому числі звичайні журналістки. Отже, Бондаренко потрапила на Телекритику не як така собі жіночка, а як політик. І саме в першу чергу як політик отримала тут привітання від людей, які симпатизують Партії регіонів. Адже важко уявити, що ці люди так само приміром, вітали б з народженням дитини Ірину Геращенко, Лесю Оробець, чи вітали з днем матері Ірину Фаріон? Отже ви вітали не жінку, а політика з партії, якій симпатизуєте. Якщо ви вітаєте політиків, яким ви симпатизуєте, то чому я не можу НЕ привітати, якщо вони мені не симпатичні? І ще стосовно людиноненависництва. Ідеологія Олени Бондаренко якраз і є яскравим зразком людиноненависництва і українофобії, бо в ній - наруга над пам'яттю мільйонів безневинних жертв Голодомору, заперечення цьохо лиха як геноциду українців, в тому числі і дітей, які пухли від голоду, які вмирали, або яких з'їдали. На відміну від таких дітей, доля новонародженого Михайлика буде світлою і безтурботною. Він завжди буде ситий-вгодований із надійно забезпеченим майбутнім, чудовою кар'єрою. Сімейка українофобів дбайливо піклуватиметься про його долю, забезпечуюючи всім необхідним. Партія регіонів несе смерть моїй Батьківщині - Україні, януковичі вбивають і розпинають її кожного дня, а я маю радіти поповненню депутатської сімейки з неприховано ворожого до України табору? І ще атосе. Твоя думка лише тоді буде чогось варта, коли навчишься представлятися власним іменем і прізвищем.
atos
5024 дн. тому
Для О.Мазур. 2-3 дня тому мы с вами объяснились по некоторым вопросам и у меня появилась надежда,что вы в состоянии не только слушать ,но и СЛЫШАТЬ других. Коммент--"Игорь" уже было высказал в" трех словах "-оценку вам,но модератор вскоре убрал ее. Он Вам повторил в более длинной форме туже мысль. Я поражаюсь вашему человеко--ненавистничеству. Как можно в такой день нести эту несуразицу. Ведь вы понимаете,что это прочтет и Алена и ее друзья. То есть сделать гадость...подло все это. Я не помню кто из великих сказал, что НЕТ НИЧЕГО БОЛЕЕ ПРЕКРАСНОГО ,КАК ВСТРЕТИТЬ НА УЛИЦЕ БЕРЕМЕННУЮ ЖЕНЩИНУ. Эти слова мне глубоко запали в душу. ЧЕЛОВЕК ДАЕТ ЖИЗНЬ ДРУГОМУ ЧЕЛОВЕКУ. И это прекрасно,а мы уже боимся говорить что то хорошее друг другу. ЧЕЛОВЕК РОДИЛСЯ--РАДОСТЬ! P.S. Модератору надо быть более "универсальным" и вот такие дикие статьи убирать
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
5025 дн. тому
Є ще один варіант. Прибрати ВСІі коментарі під повідомленням і взагалі унеможливити їх появу саме під ним. Тоді кожен, хто ознайомиться з новиною, буде проявляти свої почуття в себе дома перед комп'ютером: або облизувати монітор, радіючи події, або плюватися в нього, маючи протилежні почуття. Але не годиться прибирати одні коментарі - негативіні, і залишати позитивні, коли йдеться про політика. Навіть якщо це жінка і справа стосується народження дитини. Бо, повторюся, вона потрапила з цією новиною на ТК не просто як жінка, а через статус віп-персони, політика. Тим більше що я завжди підписуюся. Я не лаю з-за кута і не ховаюся під недолугими псевдоми. Це - моя відповідальність. І якщо хтось думає, що я вчиняю некоректно, аморально, - то це роблю Я, а не хтось інший, це неподобство має конкретного автора.
Олексій Мазур, Дніпропетровськ.
5025 дн. тому
А чому Телекритика постійно вилучає мої коментарі, де я, на відміну від інших, НЕ радію народженню Оленою Бондаренко сина? Якщо для Теликритики - це подія, гідна уваги, тобто є суспільно значимою, і тому видання подає її на ряду з іншими новинами, а під кожним повідомленням є можливість залишати коментарі, то чому під такою новиною допускаються виключно позитивні коментарі і вилучаються негативні? От, наприклад, на УП під аналогічним повідомленням - дуже багато коментарів і переважна (!) більшість - негативних, іронічних, в тому числі і некоректних. Редакція їх не видаляє. Телекритика запроважує цензуру в коментарях на певні теми? Чому? Може краще тоді було б взагалі утриматись від повідомлення? Кожного дня безліч українок народжують синів і доньок, про що дізнаються лише близькі люди. ці повідомлення не цікаві широкій публіці. Бондаренко - відомий політик. Саме тому народження нею дитини - стає надбанням громадськості. Отже вона потрапляє в ЗМІ з цією вікопомною подією не як жінка, а політик. А якщо вона політик, то має бути готовою до будь-яких критичних думок відносно себе. В своїх коментарях, які старанно зачищаються модераторами, я висловлюю свої політичні погляди, чи вірніше, погляди, викликані моїм ставленням до Бондаренко як політичного діяча. То чому мені не дають можливість висловитися?
atos
5025 дн. тому
Алена,искренне поздравляю тебя с рождением сына,счастья тебе и твоей семье. Пусть растет твой БОГАТЫРЬ крепким,здоровым и приносит радость родным и близким. А тебе Бог дал и разум и красоту ,а остальное зависит только от тебя. К моему поздравлению присоединяются мои друзья Портос,Арамис и Дартаньян.
Троянда
5025 дн. тому
Щастя і мамі, і дитині!
)
5026 дн. тому
Congratulation!)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду