ТРК «Україна» готує до нового сезону соціальний проект про сучасних українців

22 Липня 2010
13280
22 Липня 2010
17:09

ТРК «Україна» готує до нового сезону соціальний проект про сучасних українців

13280
ТРК «Україна» готує до нового сезону соціальний проект про сучасних українців

В ефірі ТРК «Україна» ближче до середини наступного сезону з'явиться новий документальний проект соціального характеру. Про це «Телекритиці» розповів генеральний директор каналу Вальдемар Дзікі.

 

«В ефірі національного каналу повинні бути не тільки масово-розважальні проекти, але й такі, що спрямовані на мораль, етику і культуру, Вже в цьому році в нас буде принаймні одна програма, яка буде ставити глибокі питання соціального характеру», - сказав пан Дзікі.   

 

За словами пана Дзікі, у першій частині програми показуватимуться сюжети про життя нинішніх українців. Цікаво, що це будуть люди із діаметрально різними долями: як ті, хто досягнув соціального визнання, так і ті, в кого суспільне життя не склалося, наприклад, ув'язнені. Пов'язувати їх буде лише незвичайність набутого досвіду. В другій частині програми планується студійне обговорення побачених сюжетів у контексті базових морально-етичних та культурних цінностей.

 

Формат проекту - власна ідея ТРК «Україна».

 

Подробиці щодо точної дати першого виходу програми в ефір, слоту, ведучих та експертів, яких запрошуватимуть до обговорення, представники телеканалу поки що не повідомляють.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13280
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Тру
5048 дн. тому
Ну-ну, олігархи, що "досягнули соціального визнання" - це ті самі злочинці, але вони просто не сидять в тюрьмі... Ну дуже цікава передача буде. Особливо цікаво, що будуть казати єксперди, про тих хто досягнув "соціального визнання" - наприклад Вєрку Сердючку, бугага...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду