Чаленко вимушено залишає «Сегодня», бо сказав на «Інтері», що газета належить Ахметову (оновлено)

22 Липня 2010
36065
22 Липня 2010
16:53

Чаленко вимушено залишає «Сегодня», бо сказав на «Інтері», що газета належить Ахметову (оновлено)

36065
Чаленко вимушено залишає «Сегодня», бо сказав на «Інтері», що газета належить Ахметову (оновлено)

Олександр Чаленко, який працював в газеті «Сегодня» політичним оглядачем, а згодом спецкореспондентом, звільняється з видання на вимогу шеф-редактора Ігоря Гужви. Цю інформацію Олександр підтвердив ТК особисто.

 

«Ігор Гужва сказав мені, щоб я з 1 вересня шукав нову роботу, - сказав Олександр Чаленко. - Є декілька причин, основною з яких є та, що я в ефірі програми «Велика політика з Євгеном Кисельовим» публічно сказав, що власником газети «Сегодня» є Рінат Ахметов. За словами Гужви, читачі про це не знали, і тепер дехто з них перестане їй довіряти».

 

Ще однією причиною звільнення є те, що Чаленко вів свій блог не на сайті газети «Сегодня», а на «Українській правді», вважає він.

 

«Олександр Чаленко пропрацював у нашій газеті 5 років. Ми всі в редакції, і я особисто дуже вдячні йому за ту роботу, яку він виконував. Сподіваюсь, він досягне не менших успіхів і в інших сферах, після того, як залишить газету "Сегодня"», - зазначив у своєму коментарі головний редактор Ігор Гужва.

 

Детальніше про ситуацію в газеті «Сегодня» змогла дізнатися наша Дуся.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
36065
Читайте також
19.12.2010 10:40
Роман Кульчинський
, для «Детектор медіа»
36 500
27.07.2010 13:35
Анастасия Рафал, для «Детектор медіа»
45 252
26.07.2010 11:39
Журналисты «Сегодня», для «Детектор медіа»
40 150
23.07.2010 15:19
Ірина Соломко, «Українська правда»
7 129
Коментарі
13
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
В
5021 дн. тому
Задорожный не редактор
журналист
5023 дн. тому
с приветом, у тя какая-то тухлая инфа. Нефиг рассказывать то, о чем не в курсе. Пономаренко Алексей - редактор спорта, Женя Смертенко - редактор новостей, Корчинский Александр - ред. специальных корреспондентов, Задорожный Антон - редактор Киева. Это полгазеты)
Спостерігач
5023 дн. тому
Ганьба будь-якому ЗМІ, яке візьме до себе на роботу це смердюче (мало того що антиукраїнське, та ще й просто голубе) чмо!
Г.Б.
5024 дн. тому
Странно! Почему Чаленко не подходит в редакционный гарем Гужвы? Вон, у Бузины такая же МАДАМ, такой же ширины и такой же глубины, как и у большинства девочек. Так Бузина в гареме у Гужвы свой мальчик с перчиком-пальчиком. Может, Чаленко не умеет делать французскую любовь? Научиться не долго, только нужно бороду сбрить, чтоб не щекотать мыслительный орган главного редактора. Одно только объяснение увольнению Чаленка - плохо подмывается и воняет в прямом смысле, а не только фигурально выражаясь. Такой антиукраинский смрад несется от его писулек!
с приветом
5026 дн. тому
Редакция газеты держиться на одних девочках. В "сегодня" нет ни одного редактора отдела или зама мужика! И это не просто так, поскольку Гужва просто боиться брать на такие должности мужчин ( а те что были ушли давно), поскольку хамить и унижать можно только женщин, а нармальный пацан может и по наглой {CENSORED} морде дать. Есть правда зам по сайту очкастый такой паренек, но его мужиком назвать трудно... А так развел бабское царство и правит их как хочет.
Газетний
5026 дн. тому
О то ще та антиукраїнська падла. І взагалі противний тип.
happyman
5027 дн. тому
О, как хорошо, да пусть валит.
Самсон
5027 дн. тому
Да нет такого журналиста - Чикатиленко! Ведь не каждый доходяга закончивший отделение научного коммунизма может торговать совестью, киллерствовать, лизать хозяевами и при этом называть себя журналистом. Перевели служивого на более теплое место. Его уже ждет на собеседовании Бенкендорф
draiden
5027 дн. тому
Він вже в штаті "часопису" 2000
гужва
5027 дн. тому
пряма дорога шуріку в ліжко до діми табачьнєка
Сиводня и усегда
5027 дн. тому
Догавкався "южнорусский" собачка ... Тепер тільки в пісбої до Бузини згодиться. :)
123
5027 дн. тому
У Чаленко есть конфликт с Гужвой. НО: не на почве "газеты Ахметова". Тут Чаленко уже занялся сочинительством. Претензии по блогу - да, есть, и это правильно. А вот про газету Ахметова - это он уже загнул и выставляет здесь дураком Гужву. Но из-за одного блога Чаленко б никто не уволил и большого конфликта б не было. Дело там совсем в другом.
SFTUY
5027 дн. тому
А чого це Сашко не тицьнув у свій блог на УП про переслідування журналістів за правду, про цензуру? знаючи його, можна бути впевненим, що названі ним причини - лише димова завіса... знає кіт, чиє сало зїв... навіть його ідіосинкразія на галичан не змогла врятувати в очах донецьких...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду