Герман: Це глупа ідея – звільняти Сашка Чаленка

26 Липня 2010
25125
26 Липня 2010
14:43

Герман: Це глупа ідея – звільняти Сашка Чаленка

25125
Герман: Це глупа ідея – звільняти Сашка Чаленка

Заступник голови Адміністрації президента Ганна Герман вважає невдалою ідеєю наміри керівництва газети «Сегодня» звільнити журналіста Олександра Чаленка. Таку думку вона висловила у власному блозі на інтернет-сайті видання «Українська правда».

 

«Ідея - відверто глупа, - зазначила пані Герман. - Сашко - своєрідний, з характером, зі своїми поглядами і позицією. Він має хребет. Таких журналістів треба підтримувати і плекати. З них виростають класні кадри, якими українська журналістика нині не може аж надто хвалитися».

 

Також Ганна Герман «як професійний журналіст»  закликає «усіх, хто має вплив на ситуацію, припинити цькування Чаленка»: «Він незручний, але дуже цікавий журналіст. Сашко - класичний репортер, живий, емоційний, часом надмір експресивний, але в тому полягає його особливість і притягальна сила його матеріалів».

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25125
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
разум возмущенный
5025 дн. тому
Что за птичий язык? Где предыстория вопроса? Кто такой Чаленко? Хоть в двух словах, в одном предложении в конце заметки можно ведь было упомянуть об этом? Иначе поймут только те, кто постоянно читает все ваши м-лы. А остальным как быть?
читателль
5025 дн. тому
тьфу... это говорит та пани, которая стелилась перед хорошо напоенными кацапами, что ее-де во львове заставляли верить, будто христос - галичанин? да ее саму гнать надо сраной метлой, и чаленку вместе с ней. как неадекватных.
коллега
5026 дн. тому
цькувати? це вам шось примарилось, мадам. Чаленко сам кого хочешь зацькует)
Ленінська молодь на радіо Свобода
5026 дн. тому
Гануська, а ти ж наче не з "пула" Ахмєтова? :) Вважаєш, що він тебе послухаться? :)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду