Герман не перериватиме відпустку заради «Репортерів без кордонів»

15 Липня 2010
17381
15 Липня 2010
16:45

Герман не перериватиме відпустку заради «Репортерів без кордонів»

17381
Герман не перериватиме відпустку заради «Репортерів без кордонів»

Заступник глави Адміністрації президента Ганна Герман не перериватиме свою відпустку для зустрічі з представниками французької громадської організації «Репортери без кордонів». Про це вона сказала ТК.

 

«Я в горах. Я вже повідомляла, що зустрітися не зможу», - зауважила Ганна Герман.

 

Нагадаємо, делегація «Репортерів без кордонів» перебуватиме в Україні 19-21 липня. В Адміністрації президента представникам організації повідомляли, що президент Віктор Янукович не зможе з ними зустрітися, оскільки в цей час перебуватиме у відпустці.

 

Ганна Герман раніше повідомляла ТК, що запрошувала «Репортерів без кордонів» до України, проте її здивувало, що організація самостійно визначила дату візиту без узгодження з приймаючою стороною. Герман запропонувала «Репортерам» узгодити дату візиту після 23 серпня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17381
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ганька-аблигацыя
5039 дн. тому
"Репортерам без мозгов" показали их место. Эта шайка создавалась в 2004-м специально для "защиты от преступной цензуры кучмизма". Как показали последующие события, цензуры как таковой в реальности не существовало - только в воспаленном воображении деятелей некоторых СМИ. Сейчас - то же самое. "Обком" сказал: "Голос!" - "Репортеры" закричали: "Гав-гав!!!"
Холерий
5040 дн. тому
Янукович вызвал Хорошковского к себе и говорит: - Я за свободу слова. Даже решил учредить новый праздник «День свободы слова». - Очень мудро, Виктор Федорович. Одного дня в году им для этого вполне достаточно. *** Левочкин спрашивает у Хорошковского: - А что, правда, что агентурная кличка Ганьки Герман была пани Тереза? - Когда это было, теперь у нас ее называют «Ганька, висячая сиська»
незалежна
5041 дн. тому
Дуже сподіваємось, що "Репортери без кордонів" не будуть введені в оману щодо стану свободи слова саме представниками "Телекритики".І повідомлять гостям про те, що головними цензорами свободи слова в Україні виступають недобросовісні, зацікавлені редактори ЗМІ.Саме вони формують так звану інформаційну корпоративну політику, вони дають огидні вказівки журналістам про те,що і як писати,вони вносять своїх тупі проплачені правки у тексти авторів,вони звільняють з роботи дійсно незалежних журналістів за найменший непослух,.Тому смішні заяви про те,як одна чи інша влада тисне на ЗМІ стосується виключно того,у яких стосунках з цією ж владою знаходяться саме редактори (або власники+редактори) видань чи телеканалів. Щодо ТВі, то, я вважаю, це спроба власне мало кому цікавого каналу привернути до себе увагу, збільшити рейтинг. Хто вони такі,щоб за ними слідкували. Самі начіпляли ліві номери на авто,потім "пробили" по базі,що таких ніби то не існує. І почали через депутатів строчити скарги по правоохоронних органах. Очевидно,якщо спрацює,то ТВі потім буде безоплатно піарити цих самих депутатів та учасників "підстави". У нас взагалі стільки брудних технологій та відвертих афер в ЗМІ,що "Репортерам" і не снилося. А вихід лише один - кожен окремий журналіст має бути надійно захищений законодавчо від редактора і власника.Лише тоді можна буде говорити про свободу слова і зародження демократії. Адже саме редакційні "політик"-редактори спотворюють все, що реально відбувається у суспільстві.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду