«Репортери без кордонів», попри відпустку Януковича, таки приїдуть в Україну в липні

1 Липня 2010
5065
1 Липня 2010
14:34

«Репортери без кордонів», попри відпустку Януковича, таки приїдуть в Україну в липні

5065
«Репортери без кордонів», попри відпустку Януковича, таки приїдуть в Україну в липні

Генеральний секретар «Репортерів без кордонів» Жан-Франсуа Жуяр заявив, що місія від організації не змінюватиме часу свого візиту в Україну і все-таки приїде 19 - 21 липня. Це повідомила ТК кореспондент «Репортерів без кордонів» в Україні Оксана Романюк.

 

«Якщо президент, або хтось із АП знайде час, щоб зустрітись з місією - це чудово. Якщо ж ні, то ми не виключаємо, що місія від "Репортерів без кордонів" може приїхати ще раз, восени, щоб зустрітись з президентом і обговорити з ним стан свободи слова в Україні», - сказав Жан-Франсуа Жуяр.

 

За словами Оксани Романюк, Ельза Відаль, керівник європейського відділу міжнародної правозахисної організації «Репортери без кордонів», нині  зв'язалась з Адміністрацією президента, щоб уточнити деталі майбутнього візиту місії «Репортерів без кордонів» в Україну. Проте в АП їй відповіли, що 19-21 липня Віктор Янукович буде перебувати у відпустці. Аналогічну інформацію сьогодні повідомила в коментарі ТК і Ганна Герман.

 

Нині президентська адміністрація запропонувала «Репортерам» зв'язатись щодо організації візиту після 24 серпня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5065
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду