detector.media
09.07.2010 15:11
ТЕТ покаже жіночий варіант Comedy Club

17 липня на телеканалі ТЕТ стартує українська прем'єра російського молодіжного гумористичного шоу у жанрі stand-up comedy - Comedy Woman. Шоу виходитиме щосуботи та щонеділі о 21:00. Про це повідомляє телекомпанія ТЕТ на своєму сайті.

 

Кожен випуск Comedy Woman триває близько 60 хвилин і має певну тему - щоденні жіночі проблеми («нічого вдягти», «нікуди піти», «в магазині розпродаж» і т.д.). Ведучий - єдиний у шоу чоловік Дмитро Хрустальов, до якого в гості приходять учасниці проекту зі своїми «проблемами».

 

Учасницями Comedy Woman є екс-учасниці команд КВК: «елітні півтора метри Москви» Наталія Андріївна, «світська алкоголевиця» Поліна Сибагатуліна, «наполовину колумбійка, наполовину Борщова» Олена Борщова, «секс-символ Comedy» Катерина Варнава, «трошки божевільна» Наталія Медведєва, «справжня руська баба» Тетяна Морозова, «золотий голос району» Катерина Баранова, «учасниця 250-ти розпродажів» Марія Кравченко,  «нащадок Чингізхана» Катерина Скулкіна і «просто симпатична блондинка» Надія Сисоєва.

 

Режисер шоу Дмитро Єфимович наголошує, що Comedy Woman відрізняється від Comedy Club: «Це не просто людина біля мікрофона із готовими жартами. Це ще й танці, пісні, перевдягання, сюрпризи».

 

У Росії Comedy Woman виходить на каналі ТНТ з осені 2008 року.

 

Нагадаємо, що 4 липня на телеканалі ТЕТ почали транслювати російський гумористичний серіал «Галигін.Ru» з резидентом Comedy Club Вадимом Галигіним у головній ролі, а також - прем'єрні випуски російського шоу «Зніміть це негайно!» з Ташею Строгою і Наталею Стефаненко.

 

Анастасія Білякова-Бєльська, для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY