5 липня стартує Міжнародний дитячий кінофестиваль в «Артеку»

4 Липня 2010
19561
4 Липня 2010
11:48

5 липня стартує Міжнародний дитячий кінофестиваль в «Артеку»

19561
5 липня стартує Міжнародний дитячий кінофестиваль в «Артеку»

З 5 по 11 липня в «Артеку» проходитиме XVIII Міжнародний дитячий кінофестиваль. Про це повідомляє УНІАН

 

У конкурсній програмі візьмуть участь вісім фільмів: російські кінокартини «Однокласники», «З чорного ходу», «Будинок сонця», польська стрічка «Чарівне дерево», казахська - «999», російсько-польська - «Тільки не зараз», японсько-російсько-канадський фільм «Перший загін», російсько-німецький «Переселенець». Їх оцінюватиме найбільше у світі дитяче журі: понад 3600 дітей, які відпочивають у міжнародному центрі в кінофестивальну зміну.

 

Діти визначать переможців у номінаціях: «Найдобріший фільм», «Наймудріший фільм», «Найбільш захоплюючий фільм», «Найкращий фільм», «Найкращий актор кінофестивалю», «Найкраща актриса кінофестивалю», «Найкращий хлопчик-актор кінофестивалю», «Найкраща дівчинка-актриса кінофестивалю». Спеціальні дипломи заснувало мале дитяче журі.

 

На фестиваль в «Артек» приїдуть відомі актори і режисери, пройдуть майстер-класи, творчі майстерні «Озвучування і дубляж фільму» і «Школа радіожурналістики», аква-шоу, конкурс акторської майстерності, діти стануть учасниками зйомок серіалу «Свати».

 

Творча лабораторія «Клас миру» має намір зняти сім короткометражних фільмів по 7 хвилин кожен за сім кінофестивальних днів за сценаріями, які разом з професіоналами кіно напишуть артеківці. Фільми увійдуть до альманаху «Сім Я - Артек», його прем'єра відбудеться на урочистій церемонії закриття фестивалю 11 липня.

 

У цілому протягом фестивального тижня артеківці зможуть подивитися близько 20 фільмів, створених в останні роки для дітей і юнацтва.

 

Президентами XVIII кінофестивалю є народний артист Росії Олександр Михайлов і народна артистка України Ольга Сумська.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19561
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду