У «Шустер live» ведучий візьме інтерв’ю у Хілларі Клінтон

2 Липня 2010
11108
2 Липня 2010
13:18

У «Шустер live» ведучий візьме інтерв’ю у Хілларі Клінтон

11108
У «Шустер live» ведучий візьме інтерв’ю у Хілларі Клінтон

Савік Шустер візьме інтерв'ю у державного секретаря США Хілларі Клінтон. Про це повідомляє прес-служба «Савік Шустер студія».

 

Цей матеріал вийде у сьогоднішньому випуску «Шустер live».

 

За словами головного редактора продакшину Дарки Чепак, основною темою випуску 2 липня буде «Місце України у світі».

 

Гостем студії буде керівник Фонду Аденауера Ніко Ланґе, якого у минулі вихідні не впустили в Україну,  та чинний міністр закордонних справ  Костянтин Грищенко, а також екс-міністри Петро Порошенко та Арсеній Яценюк. На одну з частин програми прийде польський економіст та політик  Ле́шек Бальцеро́вич.

 

Окрім обговорення геополітики,  у студії також дискутуватимуть про стихію і затоплення регіонів Західної України, тому  в ефірі візьме участь міністр з надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич, а також обговорюватиметься законопроект про місцеві вибори.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11108
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду