detector.media
01.07.2010 17:20
НТКУ оголосила про кастинги на наступне «Євробачення»
НТКУ оголосила про кастинги на наступне «Євробачення»

Перший національний оголосив підготовку до «Євробачення-2011». 19-21 серпня  відбудуться кастинги, в яких зможуть взяти участь як відомі співаки, так і початківці, які хочуть представляти Україну на «Євробаченні» наступного року. Прийом заявок на участь у кастингах триватиме до середини серпня. Про це повідомив заступник генерального директора НТКУ Валід Арфуш, під час прес-конференції 1 липня 2010 року.

 

«Два дні 19-20-го будуть проходити кастинги всіх бажаючих. А 21 серпня пройде напівфінал, в якому ми виберемо 50 учасників. А потім ми їх показуватимемо по телевізору, щоб глядачі вибирали шляхом смс-голосування тих, хто їм сподобався. І до Нового року їх залишиться 20, які й візьмуть участь у фіналі. Все закінчення великим шоу, на якому представника від України обиратимуть глядачі і журі», - сказав Валід Арфуш.

 

Після обрання переможця буде проведено концертний тур по найбільших містах України. «Тур пройде в більш як 20 містах України, в ньому візьме участь 10-12 учасників, за яких найбільше проголосують глядачі», - розповів директор творчого об'єднання музичних програм Влад Багінський.

 

 

Директор Хiт FM Віталій Дроздов на прес-конференції представляв всі радіостанції холдингу «ТАВР Медіа»: «Русское радио», «Kiss FM» і «Радіо Рокс», зазначив, що їм дуже цікаво відкривати нові імена, тому вони вирішили підтримали національний відбір  конкурсу «Євробачення». Пітримка полягатиме в інформаційному супроводі, трансляції пісень найкращих учасників відбіркового туру. «Незалежно від того, чи переможе учасник відбіркового туру чи ні, якщо буде хороша пісня, ми його обов'язково підтримаємо», - сказав Віталій Дроздов.

 

Крім холдингу «ТАВР Медіа» інформаційним партнером конкурсу стане Український медіахолдинг, сказав Валід Арфуш.

 

Перший національний з вересня запустить нову телепрограму, присвячену національному відбору пісенного конкурсу «Євробачення-2011».

 

«Детектор медіа»

 

Фото Асана Мітхатова

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY