Телеканал «Україна» змінив логотип і оформлення ефіру

1 Липня 2010
14040
1 Липня 2010
10:34

Телеканал «Україна» змінив логотип і оформлення ефіру

14040
Телеканал «Україна» змінив логотип і оформлення ефіру

З 1 липня «Україна» вийшов в ефір з оновленим графічним дизайном. Телеканал змінив логотип, оформлення ефіру та  весь спектр позаефірних проявів.

 

«Нова ідентифікація розроблена на основі концепції «відкритого простору»: це споглядальні, спокійні, позитивні кадри, з багатими кольорами і мелодійним звуковим супроводом», - характеризує оновлення прес-служба «України».

 

Новий логотип за своїми контурами нагадує об'єктив та поєднує  синій, блакитний та жовтий кольори. 

 

У графічному оформленні ефіру використано підкреслено просту візуальну мову -  округлі форми повторють обриси логотипа. 

 

«Технологічно використовуються всі ресурси новітнього ефірного комплексу: елементи ефіру ретельно дібрані за кольором і анімацією та поєднані в гладке, "безшовне" полотно», - зазначено у прес-релізі телеканалу.

  

 
 
 
 
Розробкою нової ідентифікації телеканалу «Україна» займався австралійський офіс Saatchi&Saatchi, графічним дизайном - австралійська компанія Motion Foundry.

 

«Детектор медіа»

 

Фото надане прес-службою телеканалу «Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14040
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Squall
5052 дн. тому
Надо посмотреть, как он в движении выглядеть будет, а в статике - как-то банально выглядит.
Махиндра
5052 дн. тому
как-то никак... Предыдущий был значительно интересней. Интересно, ближе чем к австралийцам обратиться было не к кому?...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду