Ганна Герман: «В Україні, можливо, створять місію, яка захищатиме свободу слова»

30 Червня 2010
13551
30 Червня 2010
16:23

Ганна Герман: «В Україні, можливо, створять місію, яка захищатиме свободу слова»

13551
Ганна Герман: «В Україні, можливо, створять місію, яка захищатиме свободу слова»

Адміністрація президента веде переговори з медіаекспертом організації «Репортери без кордонів» Жаном Мартаном стосовно консультацій у сприянні створення в Україні незалежної місії щодо охорони свободи слова. Про це під час брифінгу в АП 30 червня  сказала заступник голови Адміністрації президента Ганна Герман.

 

«Ми зараз говоримо про таку перспективу, що в Україні, можливо, створення незалежної місії, яка буде стояти на сторожі свободи слова», - сказала вона.

 

Герман зазначила, що це повинна бути незалежна організація, яка буде охороняти права журналістів, а також громадян від необ'єктивного подання інформації журналістами. «Нерідко трапляються випадки, коли журналісти не дають другої точки зору, пишуть необ'єктивну, незбалансовану інформацію», - зазначила з цього приводу пані Герман.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13551
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
lelapalatute
5058 дн. тому
Шулера - нужно, хопа и карманный медиаэксперт нашелся. Какой медиаэксперт, такая будет и миссия. Карманная.
ДОДАТОК
5058 дн. тому
До слів пані Герман: щоб охоронятим не тільки права журналістів, не тільки громадян від необ’єктивності журналістів, але й громадян від свавілля влади й усіх підвладних і не підвладних відомств. Хто проти, нагадаю: держава — це машина, усі інституції — машини, механізми, і хіба вдіє окрема людина, окремий громадянин, у тому числі окремий журналіст проти хоч мало-мальської машини?! Йшов, замислився, а тут по розбитій дорозі вистрибнув джип, і копець. Це приблизна схема стосунків людини із власною державою в Україні, усі напрочуд 20 незалежних років, і ситуація тільки погіршується
Триповерхові этажи
5059 дн. тому
Миссия, комиссия, ремиссия. А — толк? Одна симуляция бурной деятельности. Да нет никакой журналистики в стране. Есть литература, есть собственная совесть. А если чего-то нет, то не надо прикрывать пустоту высокими иозбретениями вроде " разбуянившейся журналистики" либо борьбы с оной. Хотя, понятно, все это — гораздо более легкие безделушки, чем труд на производстве, в сельском хозяйстве, над законами и на реальной моралью, нравственностью в стране. Последнее просто опасно, а точнее, смертельно
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду