НЕК шукатиме незареєстровані еротичні видання

25 Червня 2010
10124
25 Червня 2010
11:26

НЕК шукатиме незареєстровані еротичні видання

10124
НЕК шукатиме незареєстровані еротичні видання

Члени НЕК уповноважили голову Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі Василя Костицького звернутися до Держкомтелерадіо та Держкомітету з питань технічного регулювання та споживчої політики, а також облдержадміністрацій з проханням інформувати НЕК про виявлені факти реалізації продукції друкованих ЗМІ з порушенням вимог чинного законодавства в сфері захисту суспільної моралі.

 

Як ідеться в рішенні, мотивацією до його ухвалення є  численні звернення до комісії.

 

Голова НЕК Василь Костицький зазначив, що відповідно до Переліку еротичних видань, який надав Мін'юст, таких видань одна кількість, а насправді їх вдвічі більше. Тільки за останній рік НЕК визнавав еротичними видання «Кримінал Кривбасу», Vice new, «Симона», Ego та інші, які не зареєстровано як еротичні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10124
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду