ВВ: Охорона Януковича заборонила журналістам фотографувати президентський кортеж

22 Червня 2010
16330
22 Червня 2010
19:17

ВВ: Охорона Януковича заборонила журналістам фотографувати президентський кортеж

16330
ВВ: Охорона Януковича заборонила журналістам фотографувати президентський кортеж

Працівники Управління державної охорони заборонили журналістам фотографувати кортеж президента Віктора Януковича. Про це пише газета «Вечірні вісті».

 

Як повідомило видання, журналісти чекали проїзду кортежу президента на Гаванському мосту в Києві, проте до них підійшли люди, які  представилися співробітниками УДО.

 

Дізнавшись, що йдеться про роботу ЗМІ, у журналістів перевірили документи, а також їх попередили, що «знаходитись комусь в зоні проїзду особи, яка охороняється, а тим більше фотографувати кортеж президента, заборонено».



За інформацією ВВ, охоронець послався на статтю 18 закону «Про Державну службу охорони» і пункт Зводу відомостей, які становлять державну таємницю, що забороняють журналістам і кому-небудь фотографувати, записувати й висвітлювати час, місце і спосіб пересування перших осіб держави. Він же порадив знімати президентський кортеж під виглядом туристів, а не журналістів. 


Як відомо, 15 червня співробітник охорони Януковича застосував силу проти журналіста СТБ Сергія Андрушка. Громадський рух «Стоп цензурі!» виступив з вимогою звільнення цього охоронця.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16330
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Десперадка
5068 дн. тому
Бачили очі що купували, тепер їжте хоч повилазить.
Beskyd
5068 дн. тому
2Сила Які такі "вопросы"? Журналісти займалися не своєю справою?
Силе
5068 дн. тому
Сидишь, браток?
EURONEWS
5068 дн. тому
ВСЕ ПРАВИЛЬНО І ЧЕСНО. ХАЙ БИБЛОТА НАЖЕРЕТЬСЯ ГІВНА, ЯКОГО ВИБРАЛИ. ТІЛЬКИ ОТ В ЧОМУ НОРМАЛІНІ ЛЮДИ ВИННІ. МАБУТЬ В ТОМУ, ЩО ДОЗВОЛИЛИ "ТАКЕ" В КРІСЛО ПРЕЗИДЕНТА ПОСАДИТИ.
rbtd
5069 дн. тому
стих в тему отлично написано
НЕК
5069 дн. тому
Что только этот хор не пел ? Дурилки лохам для прикорма, Устроил власти передел . На этом и закончились реформы. Страны заместо для людей и экономики подъёма доисторических б..дей из нафталина тащат снова. На пальмах диких комуняк в коалу насбирали стадо, Воровско-сталинский блатняк страной керует, как и надо, Нам Шестижопенко суёт Союз славянский обновлённый, Табачник мові лапти шьёт, Гебнёй московской окрылённый, Менты опять студентов бьют, Для Хама - рух перекрывают, Трубу кремлёвским отдают, кацапам жопу лобызают, Уж людоеда монумент - в бреду такое не приснится- шурует сброд на постамент усатой нечисти молиться. Не до реформ, когда страну рвут в части путина холопы, Гражданскую мутят войну, И взад пихают - от Европы, Вонючий труп СССР, ГУЛАГа сталинская дикость . Репертуар убог и сер, Лишь в дележе портфелей прыткость, Прёт донбасятины мурло, Страну шмонает без устали. Что ж, жрите за хамлом говно – раз сами вторсырьё избрали!
Сила
5069 дн. тому
Очень правильно. каждый должен заниматься своим делом и не лазить не в свои вопросы.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду