Новий канал запустить «Світлі голови», «Зроби мені смішно» та нове реаліті-шоу

15 Червня 2010
22333
15 Червня 2010
11:25

Новий канал запустить «Світлі голови», «Зроби мені смішно» та нове реаліті-шоу

22333
Новий канал запустить «Світлі голови», «Зроби мені смішно» та нове реаліті-шоу

Восени Новий канал запустить два нові проекти - «Світлі голови» та «Зроби мені смішно». Про це ТК повідомили у прес-службі каналу.

 

За інформацією прес-служби, у новий сезон канал планує увійти з великим пакетом програм власного виробництва. Серед них програма «Світлі голови», ведучим якої буде Андрій Доманський. За форматом проект має стати модернізованою версією «Хто проти блондинок?».

 

За умовами шоу, групі з п'яти-шести представниць «зі світу білявок» потрібно буде відповідати на запитання телеглядачів. За правильні відповіді в кінці шоу на учасниць чекатиме грошова винагорода.

 

А от від третього сезону шоу «Хто проти блондинок?» Новий вирішив відмовитись.

 

Ще однією новинкою каналу має стати програма «Зроби мені смішно».У її основу покладено гру «Крокодил». Учасники шоу -- Андрій Доманський, Сергій Притула, Олександр Педан, Маша Єфросініна, а також зірки. Отримавши завдання від ведучого, один з них намагатиметься без слів, діями та жестами, представити своїм колегам загадане слово. Ведучим цього гумористичного шоу стане суддя «Фабрики зірок» Сергій Кузін.

 

«Мне кажется, ему всегда хотелось, и канал готов был предложить Сергею отдельную авторскую программу. Потому что как член жюри "Фабрики зірок" он показал себя прекрасно. Пилот этой программы получился настолько ярким, интересным и крайне смешным, что, думаю, в новом сезоне это будет просто „бомба"», - говорить головний продюсер Нового каналу Оксана Панасівська.

 

Окрім цього,  восени з'явиться нова щотижнева документальна програма хронометражем в 45 хвилин. Тема кожного випуску -певне явище, яке викликає цікавість у суспільстві: вода, їжа, пологи, повітря і т.д. «Это будет не „пугалка", просто серьезное, правильное, яркое расследование», - зазначає продюсер Нового.

 

Також канал готується до зйомок пілоту нового реаліті-шоу. Його деталі поки не розголошуються, але вже відомо, що програма передбачає «проникнення в життя звичайних сімей», як каже продюсер: «Зрителям крайне интересна жизнь простых людей, возможность сравнить ее с собственной. Возможно, это эффект подглядывания в замочную скважину, но, тем не менее, если это показано по-доброму, ярко и хорошо...»

 

Нагадаємо також, що 29 серпня стартує прем'єра осені «Україна сльозам не вірить» та другий сезон проекту «Інтуїція». Також на каналі наголосили, що інші проекти власного виробництва -  «Підйом», «Аналіз крові», «Шоуманія», «Ексклюзив», «Info Шок» - залишаться в ефірі.

 

Тетяна Веремчук, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22333
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Юлия
4941 дн. тому
«Світлі голови» - ужасное шоу тупое как и вечный ведущий, подташнившый всем телезрителям нашей страны, Доманський. На новом канале нет нормальных ведущих что ли, новых, других людей. А не этого дурака, который несет всякую околесицу.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду