Новий канал запускає документальний проект «Новий погляд»

13 Серпня 2010
19694
13 Серпня 2010
11:18

Новий канал запускає документальний проект «Новий погляд»

19694
Новий канал запускає документальний проект «Новий погляд»

Новий канал у новому сезоні запускає документальний цикл «Новий погляд». Про це повідомила генеральний продюсер каналу Оксана Панасівська на презентації Нового каналу 12 серпня. «Ми повинні не тільки дивувати, у нас ще є певна соціальна функція. Ми на каналі до цього довго йшли», - пояснила вона.

 

Як зазначила пані Панасівська в коментарі ТК, «людям завжди цікаво дивитися про якісь аспекти свого життя - здоров'я, гроші, чоловіків, жінок, пологи - і цікавить в основному саме серйозний ресерчерський підхід, і всі нормальні люди вже це робили - від ОРТ до СТБ».

 

Кожен випуск буде присвячений окремій темі, наприклад, «Найстрашніші місця України», «Імперія запахів», «Сучасні монархи та їх життя», «Сурогатне материнство», «Чи існують зомбі?» тощо. Як уже писала ТК, хронометраж нової документальної програми Нового каналу - 45 хвилин.

 

Ведучим проекту, а також режисером-постановником «Нового погляду» буде Дмитро Колчинський. Як розповів він ТК, програма відрізняється від інших подібних тим, що у ній «дуже великий наголос робиться на постановках, а ведучий одночасно є свідком  і учасником тематичних ситуацій. Це те, чого не робили на інших каналах українського телебачення. І, звичайно, стиль "Нового" буде зберігатися».

 

Прем'єра проекту відбудеться 24 серпня, а з 2 вересня «Новий погляд» виходитиме щочетверга о 22:15. Перший випуск називатиметься «Новий погляд: вже не вмерла Україна» і буде присвячений Дню Незалежності. Його творці зроблять огляд подій початку 90-х років, проаналізують усі найважливіші етапи в житті країни за останні 19 років. Окрім цього, команда проекту познайомить глядачів з ровесниками Незалежності - хлопцями та дівчатами, які народилися 24 серпня 1991 року.

 

Також Оксана Панасівська зазначила ТК, що «документалка на Новому каналі - це трохи інше, я дуже хочу, щоб цей проект показав цифри, щоб ним зацікавилися, я дуже хочу, щоб від нього були якісь відгалуження».

 

Також керівництво каналу розраховує, що документальна програма «Новий погляд» залучить більш старшу аудиторію.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19694
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
)
5006 дн. тому
Новый взгляд с Оксаной Панасивськой?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду