Перший національний починає супутникове мовлення. Сигнал транслюватиме Sirius

10 Червня 2010
21059
10 Червня 2010
16:58

Перший національний починає супутникове мовлення. Сигнал транслюватиме Sirius

21059
Перший національний починає супутникове мовлення. Сигнал транслюватиме Sirius

Перший національний починає супутникове мовлення. Сигнал транслюватиме Sirius. Про це ідеться в прес-релізі Першого каналу, де саме мовлення поки називається «експериментальним».

 

В компанії Sirius ТК уточнили, що сторони домовилися про співпрацю, а сигнал НТКУ буде піднято вже сьогодні-завтра.

 

Угода між компаніями готується, але її сума не розголошується.

 

Як наголошує прес-служба Першого національного, матчі Чемпіонату світу з футболу, який розпочнеться 11 червня, глядачі, що користуються супутниковим прийомом, вже зможуть дивитися на  Sirius`i, а кабельним провайдерам рекомендується переходити на супутникову роздачу сигналу НТКУ.

 

Параметри супутника: Sirius4 - 4,5o East; f.12130MHz; vertical polarisation 2750m/s FEC 3/4. Параметри сигналу: MPEG 2 PAL 3X4.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21059
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Правдоруб
5062 дн. тому
Интересно, это ж за какие-такие откаты чиновники НТКУ пихают Первый национальный на один из самых дорогих спутников, с которого все нормальные украинские каналы как раз поуходили на АМОС и Hellas Sat. Да еще и на частоте с ВЕРТИКАЛЬНОЙ поляризацией, которую не "видят" ни кабельщики, ни миллионы украинцев, у которых есть тарелки. Ведь все украинские каналы вещают с ГОРИЗОНТАЛЬНОЙ поляризацией. Неужели бескорысные профффффесионалы НТКУ верят, что именно ради Первого национального все кинутся менять конвертеры и настройки ресиверов... Это они для абонентов Виасата стараются (только он вещает с ВЕРТИКАЛЬНОЙ поляризацией)... Думаю, Сириус с Виасатом должным образом отблагодарят (если еще не отблагодарили) молодую команду НТКУ... А про качество сигнала с вертикальной поляризацией вообще говорить не приходится... к тому же если канал ОДИН на транспондере - сила сигнала НАМНОГО слабее, чем если транспондер заполнен... И все это делается под видом заботы о телезрителе... и за наши же, налогоплательщиков, деньги... Хотя кто их когда считает, в отличие от коммерческих каналов... И тендер наверняка не проводили...
Инфа
5066 дн. тому
Biss ключик тут: http://satsis.info/forum/vs/s/2010-06-10/biss-kljuch-ut-1./page/1/ Говорят уже работает на УРА!
Вэл
5066 дн. тому
Было бы супер, если б Перший шел открытым на Сириусе или в БИСС. У кого есть более детальная инфа по поводу вещания канала на спутнике.
я
5066 дн. тому
УТ-1 12130V27500 Sirius4 10 06 10 00 11 07 11 00 Еще не проверял...
ЗА Перший
5066 дн. тому
Єгор Бенкендорф молодець. Діє конструктивно і зважено щодо просуваня телеканалу. На Першому з"явився керівник, який розуміє внутрішні та зовнішні проблеми державного телеканалу. Такому менеджеру повинна більше допомагати влада, тому що він знає ЯК потрібно зробити і ЩО. Сподіваємося, що цього разу держава використає його потенціал і підтримає. Єгор, успіху!
РРТ
5066 дн. тому
Непонятно, сигнал будет открытым или закрытым? Пока на этой частоте 4 тестовых канала с "Малевичем" и обозначением "закодировано". По логике закрытый должен быть. И почему MPEG2. Люди уже 3D запускают. Понятно, если бы Бекена пхали в жлобский "Укркосмос", но со шведами-то можно было бы придумать получше. Тем более, что при одинаковом качестве картинки полоса для MPEG4 вдвое дешевле. А расчитывать на то, что завтра народ побросает НТВ+ и кинется смотреть "Перший"... Поэтому про потерю зрителя в варианте MPEG4 говорить не приходится. Наоборот, было бы мудрое решение на перспективу сильно облегчающее развитие. Но все это не имеет смысла, пока на канале не появится хотя бы какой-то процент смотрибельного контента. Но это не вопрос отдельно гостелеканала. Это системный вопрос государственного строительства. Поэтому лучше обсуждать жизнь на Марсе. Практичнее.
pavlo_r
5066 дн. тому
Цікаво, а ОРТПЦ не рекомендується забути про РРЛ і приймати сигнал з супутника?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду