В Одесі затримали охоронців, які перешкоджали роботі журналістів

4 Червня 2010
13557
4 Червня 2010
13:00

В Одесі затримали охоронців, які перешкоджали роботі журналістів

13557
В Одесі затримали охоронців, які перешкоджали роботі журналістів

В Одесі міліція затримала двох охоронців приватного підприємства, які на території Одеського морського торговельного порту відібрали у журналістів відеокамеру та штатив. Про це «proUA» повідомили у прес-службі МВС України.

 

Як зазначають в міліції, до них звернулися двоє місцевих жителів, віком 26 та 46 років, обидва журналісти інтернет-видання одного з інформаційних агентств, які і повідомили про скоєння злочину.

 

Нагадаємо, в Одесі 3 червня місцева компанія «Новотех-термінал» затримала журналістів «ИА Мост-Одесса».

 

Як повідомлялось, співробітники підприємства, яке розташоване на території Одеського морського торгового порту, відібрали знімальну техніку і засоби зв'язку, після чого закрили журналістів в невідомому приміщенні.

 

Через деякий час журналістів «ИА Мост-Одесса» звільнили співробітники одеської міліції.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13557
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду