SPN Ogilvy отримав премію SABRE Awards 2010, PRP став «найкращою східноєвропейською PR-агенцією»

2 Червня 2010
10062
2 Червня 2010
16:41

SPN Ogilvy отримав премію SABRE Awards 2010, PRP став «найкращою східноєвропейською PR-агенцією»

10062
SPN Ogilvy отримав премію SABRE Awards 2010, PRP став «найкращою східноєвропейською PR-агенцією»

Проект «З думкою про Вас!», реалізований комунікаційною агенцією SPN Ogilvy для компанії «Київстар», отримав міжнародну премію SABRE Awards 2010 у номінації «Комунікації зі співробітниками». Про це повідомляється у релізі агенції.

 

Нагородою було відзначено акцію «З думкою про Вас!», які відбулася 24 липня 2009 року на Майдані Незалежності в Києві та ще в 9 містах України. Основною метою акції була презентація нових стандартів роботи «Київстара» з клієнтами. Загалом в акції взяли участь 4580 співробітників телекомунікаційного оператора.

 

SABRE Awards - міжнародна нагорода за досягнення у сфері брендингу та репутаційного менеджменту. Засновник - спеціалізоване видання The Holmes Report.

 

The Holmes Report  також нещодавно назвало PRP Group «Найкращою східноєвропейською PR-агенцією року», повідомляється у релізі українського відділення групи.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10062
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду