Герман прийняла в «Інтера» іспит на демократію та назвала Хорошковського розумною людиною

29 Травня 2010
22700
29 Травня 2010
01:06

Герман прийняла в «Інтера» іспит на демократію та назвала Хорошковського розумною людиною

22700
Герман прийняла в «Інтера» іспит на демократію та назвала Хорошковського розумною людиною

Заступник глави Адміністрації президента Ганна Герман вважає, що телеканал «Інтер» однаково реагує на заяви як опозиції так і влади, і це означає, що там все гаразд зі свободою слова. Про це вона сказала в програмі «Велика політика» 28 травня.

 

«Коли я почула, як Юлія Тимошенко заявила, що ви її не любите і ваш канал не запрошує її, і ви її відразу запросили, я вирішила відразу перевірити вас на лояльність до влади. Я зробила таку саму заяву, і ви відразу відреагували і склали тест на свободу слова», - відповіла Герман на запитання ведучого програми Євген Кисельова, чи справді вона не любить «Інтер».

 

Ведучий програми Євген Кисельов, нагадуючи пані Герман про необхідність вчасно піти на рекламу, пожартував, що власники знімуть йому голову, якщо він цього не зробить.

 

«Не знімуть», - запевнила його Герман.

 

І пояснила свою думку: «Тому що Хорошковський - розумна людина».

 

Нагадаємо, в інтерв'ю «Детектор медіа» Ганна Герман скаржилася, що канал «Інтер» її ніколи не показує.

 

«Ось Юлія Тимошенко каже, що її не запрошують на «Інтер»; мене теж. То й що? Наприклад, «Інтер» ніколи мене не показує, навіть у сюжетах. Але це приватний канал, і я не можу їм диктувати», - казала Герман.

 

Про своє ставлення до телеканалу Герман також розповідала під час неофіційної зустрічі з іноземними журналістами.

 

«Я не люблю "Интер", потому что не считаю этот канал правильным и сбалансированным. Я это вам говорю откровенно, и я этого не боюсь», - цитує слова Герман «Українська правда».

 

У цій же розмові пані Герман зазначила, що її не запрошують на ефіри та «вирізають» з новинних сюжетів.

 

«Они меня также не приглашают в эфир и никогда не показывают в новостях. В сюжетах, где я есть, они меня вырезают», - сказала вона.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22700
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду