НЕК створила громадський комітет і визнала журнали «Соблазн» та «Флеш» еротичними

27 Травня 2010
8840
27 Травня 2010
18:31

НЕК створила громадський комітет і визнала журнали «Соблазн» та «Флеш» еротичними

8840
НЕК створила громадський комітет  і визнала  журнали «Соблазн» та «Флеш» еротичними

Національна експертна комісія з питань захисту суспільної моралі на засіданні 27 травня прийняла рішення утворити громадський комітет з питань попередження поширення телекомунікаційними мережами інформаційних матеріалів, що становлять загрозу фізичному інтелектуальному та морально-психологічному стану населення.

 

За словами голови НЕК Василя Костицького, склад комітету поки що не сформований.

 

«Ми надіслати заявки до громадських організацій, і коли ця процедура закінчиться, тоді ми на комісії затвердимо його. Ми це  питання вже ставимо на розгляд уп'яте, і  весь час члени комісії нового складу наголошували на тому, що ми і так є громадським органом, то  навіщо нам ще один дорадчий громадський орган. Але тепер нарешті ми прийняли це рішення», - зазначив він ТК.

 

Також комісія визнала журнали «Соблазн» та «Флеш» еротичними виданнями (на думку членів комісії, у виданнях присутні еротичні фото) і вирішила дослідити  те, як розповсюджуються друковані ЗМІ еротичного характеру.

 

«Журнал має розповсюджуватись згідно з законодавством, за умови недоступності неповнолітнім, у герметичній упаковці, у відповідних місцях - наприклад, у секс-шопах», - наголосили члени комісії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8840
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду