Суд зобов’язав Герман сплатити Шкілю 1300 грн за репліку на «Інтері»

26 Травня 2010
26718
26 Травня 2010
16:09

Суд зобов’язав Герман сплатити Шкілю 1300 грн за репліку на «Інтері»

26718
Суд зобов’язав Герман сплатити Шкілю 1300 грн за репліку на «Інтері»

Шевченківський районний суд Києва зобов'язав заступника глави Секретаріату Президента України Ганну Герман визнати поширену нею інформацію щодо квартир Андрія Шкіля такою, що не відповідає дійсності, а також сплатити нардепові відшкодування моральних збитків у розмірі 1300 гривень. Про це повідомляє інтернет-видання «Вголос» із посиланням на прес-секретар нардепа Христина Каспшишак

 

Відповідне рішення суд прийняв наприкінці минулого тижня. Згідно з рішенням Ганна Герман своїми висловлюваннями «принизила честь, гідність та ділову репутацію» позивача. Вона зобов‘язана впродовж місяця спростувати своє звинувачення щодо Андрія Шкіля, який, буцімто, незаконно одержав не одну квартиру, а дві, наданих йому для проживання як депутатові Верховної Ради.

 

Нагадаємо, 28 лютого 2008 року під час трансляції програми «Свобода» Савіка Шустера на телеканалі «Інтер» Ганна Герман заявила про те, що Шкіль «безкоштовно і без черги отримав дві квартири в минулому і в позаминулому скликанні».

 

За словами пані Каспшишак, спростування пані Герман має прозвучати в ефірі ток-шоу «Велика політика з Євгенієм Кисельовим».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26718
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Кружочек
5088 дн. тому
та ладно! може хаза для Шкиля и "начинается где-то от 250 тыс. грн.", а для простых смертных не все так смертельно... Квадратик, глянь авизо, чтоле...
Квадратик
5089 дн. тому
За 130 тыс. грн., дружище Ромбик, в Киеве можно купить только собачью будку. А квартирка манюсенькая начинается где-то от 250 тыс. грн.
Ромбик
5089 дн. тому
А почему так мало? Оббрехала на всю страну. Это тысяч на 130. И на квартирку хватит.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду