detector.media
26.05.2010 16:09
Суд зобов’язав Герман сплатити Шкілю 1300 грн за репліку на «Інтері»

Шевченківський районний суд Києва зобов'язав заступника глави Секретаріату Президента України Ганну Герман визнати поширену нею інформацію щодо квартир Андрія Шкіля такою, що не відповідає дійсності, а також сплатити нардепові відшкодування моральних збитків у розмірі 1300 гривень. Про це повідомляє інтернет-видання «Вголос» із посиланням на прес-секретар нардепа Христина Каспшишак

 

Відповідне рішення суд прийняв наприкінці минулого тижня. Згідно з рішенням Ганна Герман своїми висловлюваннями «принизила честь, гідність та ділову репутацію» позивача. Вона зобов‘язана впродовж місяця спростувати своє звинувачення щодо Андрія Шкіля, який, буцімто, незаконно одержав не одну квартиру, а дві, наданих йому для проживання як депутатові Верховної Ради.

 

Нагадаємо, 28 лютого 2008 року під час трансляції програми «Свобода» Савіка Шустера на телеканалі «Інтер» Ганна Герман заявила про те, що Шкіль «безкоштовно і без черги отримав дві квартири в минулому і в позаминулому скликанні».

 

За словами пані Каспшишак, спростування пані Герман має прозвучати в ефірі ток-шоу «Велика політика з Євгенієм Кисельовим».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY