ІІ Київський міжнародний кінофестиваль відкрився фільмом Віри Глаголєвої «Одна війна»

26 Травня 2010
14102
26 Травня 2010
10:42

ІІ Київський міжнародний кінофестиваль відкрився фільмом Віри Глаголєвої «Одна війна»

14102
ІІ Київський міжнародний кінофестиваль відкрився фільмом Віри Глаголєвої «Одна війна»

У Києві в палаці «Україна» 25 травня відбулась урочиста церемонія відкриття ІІ Київського міжнародного кінофестивалю. Серед гостей заходу червоною доріжкою пройшли режисер та голова цьогорічного журі Отар Іоселіані, актор Армен Джигарханян, актриса та учениця Акіри Куросави Мієко Харада, яка дасть протягом фестивалю майстер-клас, режисери Олександр Ітигілов та Олександр Шапіро, а також міністр культури і туризму України Михайло Кулиняк та багато інших.

 

Фестиваль відкрився фільмом Віри Глаголєвої «Одна війна». Це вже четверта режисерська робота відомої російської актриси. 

 

На прес-конференції, що передувала церемонії відкриття, організатори фестивалю повідомили, що досі не можуть з упевненістю сказати, чи побачать на закритті відвідувачі фестивалю останній фільм Отара Іоселіані «Шантрапа». «Якщо не вдасться, у нас є план Б», - обтічно сказав журналістам генеральний продюсер КМКФ Федір Крат, але від подальших коментарів відмовився.

 

На відміну від попереднього року, зараз у вільному продажу можна придбати квиток на будь-який показ конкурсної та поза конкурсної програм. Детальну інформацію шукайте на офіційному сайті фестивалю.   

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14102
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Саша
5090 дн. тому
Але сам сценарій нікудишній)
ТолІк
5090 дн. тому
Саша, ти б спочатку хоча б подивився Одну Війну. Там блискуча режисура Вєри Глаголєвої, а операторська робота - одна з найкращих, які я мав змогу бачити за останні декілька років. Є чому вчитися.
Саша
5091 дн. тому
Черговий кінофестиваль з непотрібними кінострічками...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду