«Главред» випустив спецпроект «Музеї Києва»

25 Травня 2010
20024
25 Травня 2010
16:07

«Главред» випустив спецпроект «Музеї Києва»

20024
«Главред» випустив спецпроект «Музеї Києва»

Журнал «Главред» презентував спецпроект до Дня Києва «Музеї Києва», який реалізовано в рамках проекту «Київ - столиця українських музеїв».

 

Як повідомили ТК у редакції, ініціатором проекту виступив віце-спікер парламенту Микола Томенко. До проекту також долучилися голова Комісії Київради з питань культури і туризму Олександр Бригинець та секретар Комісії Київради з питань освіти та науки Олексій Давиденко.

 

У спецвипуску представлена інформація про київські музеї державної та комунальної форми власності, вартість квитків, а також про дні, коли їх можна відвідувати безкоштовно.

 

«Ми радо погодилися долучитися до цього проекту, оскільки вважаємо, що медіа повинні бути соціально відповідальними. А це і є соціальний, просвітницький проект, який буде цікавий не лише киянам, але й гостям столиці», - зазначила на прес-конференції головний редактор журналу «Главред» Діана Дуцик.

 

Тисячу примірників цього випуску «Главреда» викупили співавтори проекту, і протягом найближчого тижня-двох їх безкоштовно поширять по загальноосвітніх закладах столиці через управління освіти.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20024
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду