detector.media
25.05.2010 16:07
«Главред» випустив спецпроект «Музеї Києва»
«Главред» випустив спецпроект «Музеї Києва»

Журнал «Главред» презентував спецпроект до Дня Києва «Музеї Києва», який реалізовано в рамках проекту «Київ - столиця українських музеїв».

 

Як повідомили ТК у редакції, ініціатором проекту виступив віце-спікер парламенту Микола Томенко. До проекту також долучилися голова Комісії Київради з питань культури і туризму Олександр Бригинець та секретар Комісії Київради з питань освіти та науки Олексій Давиденко.

 

У спецвипуску представлена інформація про київські музеї державної та комунальної форми власності, вартість квитків, а також про дні, коли їх можна відвідувати безкоштовно.

 

«Ми радо погодилися долучитися до цього проекту, оскільки вважаємо, що медіа повинні бути соціально відповідальними. А це і є соціальний, просвітницький проект, який буде цікавий не лише киянам, але й гостям столиці», - зазначила на прес-конференції головний редактор журналу «Главред» Діана Дуцик.

 

Тисячу примірників цього випуску «Главреда» викупили співавтори проекту, і протягом найближчого тижня-двох їх безкоштовно поширять по загальноосвітніх закладах столиці через управління освіти.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY