На КДР ТРК скорочують двох заступників гендиректора і 10 вакантних посад

20 Травня 2010
9249
20 Травня 2010
10:57

На КДР ТРК скорочують двох заступників гендиректора і 10 вакантних посад

9249
На КДР ТРК скорочують двох заступників гендиректора і 10 вакантних посад

Відповідно до рішення колегії Держкомтелерадіо про оптимізацію структур державних телерадіокомпаній, виконуючий обов'язки генерального директора Григорій Южда 17 травня 2010 року видав наказ про скорочення двох заступників і 10 вакантних посад.

 

За словами Григорія Южди будуть скорочені посади: заступника - директора творчого об'єднання по фільмовиробництву і фільмозабезпеченню, яку наразі займає Олег Коляда, та заступника - головного бухгалтера (Віра Стратійчук). «Нам поставили завдання в першу чергу внести структурні зміни в керівний склад, оскільки жодна ОДТРК не мала такої кількості топ-менеджерів. У нас крім генерального директора було ще 6 заступників і головний інженер. Тому я видав наказ про скорочення двох заступників, вони про це вже попереджені, а також про 10 вакантних посад», - сказав Григорій Южда, додавши, що в статусі виконуючого обов'язки не хоче проводити більш глобальніше скорочення.

 

Григорій Южда повідомив, що це перша хвиля скорочення, наступні будуть з 1 жовтня 2010 року та 1 січня 2011 року.

 

Нагадаємо, що у квітні 2010 року тимчасовим виконуючим обов'язків генерального директора КДР ТРК став Григорій Южда.

 

28 травня 2010 року відбудеться конкурс на заміщення вакантної посади генерального директора КДР ТРК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9249
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Консультант
5071 дн. тому
Насправді, КДРТРК має до приміщення на Гоголівській дуже опосередковане відношення - там базується метрологічна служба Держкомтелерадіо, яка чомусь перебуває в штаті Житомирської ОДТРК. І боротися за це приміщення мусив пан Пасак разом з Комітетом ще 2 роки тому, коли рішенням Господарського суду м.Києва право власності на це приміщення було визнано за ЖБК "5-й Радянський", а потім - за ПП "12.12" і нарешті - за громадянкою Жердєвою. Останні 5 місяців справою Гоголівської займався заст. генерального директора КДРТРК пан Коляда, який "успішно" завалив її, і тому Южда правильно зробив, що скоротив цього персонажа.
ого
5097 дн. тому
Юда? Южда? ИУДА!!! Да?!
глобус
5097 дн. тому
ЮЖДА - ГЕНІАЛЬНИЙ! Вперед! Якщо в Адміністрації президента Кучми не витримали, то тут тобі МІСЦЕ! Діточок шкода...
Такіда
5097 дн. тому
Ба, тупіше не придумаєш, 28 травня відбудеться конкурс на заміщення посади генерального директора КДР ТРК, а цей персонаж Южда за тиждень до цього, будучи тимчасовим в.о., та керуючись своїм вбогим розумінням предмету, когось звільняє, щось скорочує. Ще й заявляє про майбутні хвилі скорочень… А чи не для СИСТЕМНОЇ реструктуризації і впорядкування діяльності має бути призначений (шляхом конкурсного відбору) новий Генеральний директор. Якраз в межах конкурсу усі претенденти мають викласти своє детальне бачення структури КДТРК та стратегії розвитку і відповідно цьому далі діяти. І можливо, проаналізувавши ситуацію та людські ресурси виявиться що були звільнені висококваліфіковані фахівці і скорочені критичні для успішного функціонування штатні одиниці. І, можливо, виявиться що звільняти в першу чергу потрібно було якраз даного діяча.:)))) Пане Южда, не дивлячись на абсолютно логічне рішення Колегії Держкомітету про оптимізацію, в тому числі кадрову, в усіх підвідомчих ОДТРК, то не ваша турбота зараз когось звільняти і коротити. Це справа нового Генерального директора, якому відповідати за наслідки і результати. А ви би краще просто забезпечили безперебійне функціонування структури в тому вигляді який є. Щоб воду не відключили за не оплату, чи там електропостачання. Або, ще краще, ефективніше поборолися за приміщення на Гоголівській з якого КДТРК висиляє якась приватна конторка «12.12» і ви маєте в пожежному порядку виносити меблі!!! Позорище!!! Шановні відповідальні панове з Держкомітету, ви якось зверніть увагу на ці обставини і зупиніть цю самодіяльність в підвідомчій організації, чи зробіть офіційну заяву, що конкурс насправді профанація і Южда уже знає, що він буде призначений Генеральним директором, тоді справа інша. Тоді хай рулить і далі, як може:))) ))))))
Эгус Кабулус
5098 дн. тому
Так Юда или Южда?))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду