detector.media
18.05.2010 10:50
Star Media продала серіал «Дві сторони однієї Анни» словацькому каналу STV

Star Media Distribution уклала угоду щодо продажу прав на показ теленовели «Дві сторони однієї Анни» на словацький канал STV, вперше в історії діяльності компанії. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Нагадаємо, 60-серійний телефільм є адаптацією мексиканського формату Las dos caras de Ana (синопис). Серіал у червні минулого року виходив на «Інтері». Режисери - Олег Масленников та В'ячеслав Альошечкін, оператор-постановник Костянтин Амброзієв, художник-постановник - Володимир Павлюх, продюсери - Валентин Опалєв та Влад Ряшин. У ролях - Людмила Чурсіна, Еммануїл Віторган, Анатолій Сміранін, Ольга Павловець, Наталія Рудова, Лілія Ребрик, Антон Феоктистов, Володимир Горянський, Сергій Романюк та інші. За інформацією прес-служби серіал також виходив на каналах Росії та Ізраілю.

 

«На телеринку MipTV у Каннах ще декілька країн висловили зацікавлення у придбанні цього серіалу. Ми сподіваємось, що й надалі інтерес до цього продукту зростатиме», - зазначила генеральний директор Star Media Distribution Наталія Чуркіна.

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY