detector.media
13.05.2010 18:20
Проект Шустера на Першому називатиметься «Африканські пристрасті»

«Савік Шустер студія» та Перший національний  запускають проект присвячений Чемпіонату світу з футболу, який відбудеться в Південно-Африканській Республіці з 11 червня по 11 липня 2010 року. Як повідомляє кореспондент ТК, на прес-конференції з нагоди запуску оголосили, що проект називатиметься «Африканські пристрасті», а його ведучими стануть Василіса Фролова та Петро Мага. Сам Савік Шустер керівником проекту та одним з експертів у студії.

 

Як вже повідомляла ТК, Національна телекомпанія України підписала угоду з «Савік Шустер студією» щодо виробництва нового спортивного проекту.

 

«Ми дуже раді, що після довгих, часом важких переговорів наша ідея про спільний проект буде реалізована. Ми намагатимемося  створити  велику амбітну передачу, наймасштабнішу за останні роки. Можливо, саме з цього проекту почнеться відлік нового творчого життя Першого національного. Сподіваємося, що він буде успішним, а до критики ми завжди готові», - сказав заступник генерального директора з підготовки до Євро-2012 Михайло Метревеллі.

 

Протягом дня, коли відбуватимуться матчі ЧС, ефір Першого національного буде присвячено цій події. Перші два тижні Перший показуватиме по три матчі на день (о 14:30, 17:00 та 21:30).

 

Телевізійне шоу розпочнеться за годину до початку першого футбольного поєдинку - у студії Шустера відбуватиметься його обговорення. Далі транслюватиметься сам матч, а після  нього в ефір виходитиме підсумковий випуск з розглядом суперечливих моментів та ситуацій на полі. У студії до обговорення залучатимуться експерти та гості. «Африканські пристрасті»  будуть тримати зв‘язок  з українськими та російськими кореспондентами у ПАР, тому упродовж випуску передбачено і позапланові включення.

 

За словами Савіка Шустера, спеціально для «Африканських пристрастей» буде оформлено нову студію.

 

Ведучий програми Петро Мага вважає, що цей проект  зможе допомогти провести аналогію між  ПАР  та Україною, адже за його словами ПАР також звинувачували у недостатній підготовці до чемпіонату.

 

 «Я не дуже розбираюся у футболі, і переді мною не стоятиме задача аналізувати перебіг гри. Я скоріш буду надавати глядачам інформацію про те, хто приїхав, з ким приїхав та висвітлювати різноманітні курйозні ситуації перебігу чемпіонату. Я буду розповідати про те, що цікаво безпосередньо мені. Не буду заглиблюватися у футбольну сферу, бо для цього у нас буде фахівець Петро Мага», - уточнила свою роль ведуча Василіса Фролова.

 

За словами самого Савіка Шустера, програма створюватиметься  на спонсорські кошти без залучення державного фінансування.

 

Оксана Ситник, для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY