Телеканал «Гамма» переходить на супутник Amos 3

13 Травня 2010
11716
13 Травня 2010
14:43

Телеканал «Гамма» переходить на супутник Amos 3

11716
Телеканал «Гамма» переходить на супутник Amos 3

Український телеканал «Гамма» з 15 червня переходить із супутника Hellas Sat 2 (39° східної довготи) на супутник Amos 3 (4° західної довготи). Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

З 15 травня починається тестова трансляція на новому супутнику.

 

Нові параметри сигналу мовника на Amos 3: частота 11389 МГц, поляризація горизонтальна, символьна швидкість 27500, FEC 3/4.

 

Нагадаємо, на супутнику Hellas Sat 2 «Гамма» транслювався з липня 2009 року, коли отримав ліцензію Національної ради з питань телебачення і радіомовлення на супутникове мовлення. Також канал володіє ліцензією на цифрове ефірне мовлення (видана 20 квітня 2006 року) і транслюється на 64 ТВК у Києві (формат DVB-T).

 

Як повідомляла ТК, раніше з Hellas Sat 2 пішли НТН (перейшов з усією групою «Інтер» на Amos 3), Перший діловий (на Amos 2), Ru Music і News One (на Sirius 4).

 

Натомість на Hellas Sat 2 у пакет українського оператора «Укркосмос» перейшли «Меню-ТВ», «Турбюро», 2Т, «Кіко», «Планета», «Світ», «Малятко-ТВ». Також там транслюються УТР, «Культура», КДРТРК, A One, Maxxi-TV, «Еко-ТБ».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11716
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
А был ли мальчик?
5102 дн. тому
Пардон, есть Гамма. Просто она заменила Shopping TV - вот где надо искать тем, кто уже раньше сканировал эту частоту для настройки пакета Интера.
А был ли мальчик?
5102 дн. тому
Не вижу Гамму на Амосе... Нет его сейчас там.
SERG888
5104 дн. тому
Gamma уже на Амосе.
Гагарин
5105 дн. тому
УТР, Культуре, КДРТРК абсолютно все равно, смотрят их или нет (плюс возможный "интерес" руководителя). Таким, как 2Т, КиКо - абы подешевле, а рекламодателя разведем (или горшки побили с Сириусом). Остальные ориентируются на раздачу кабельщикам.
Знаю
5105 дн. тому
Не понимаю, кому какой смысл вещать с Hellas Sat 2??? Абсолютное большинство тарелок в Украине настроены на Амос, Сириус и Хотбёрд.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду