Оператор телекомунікацій «Медіа-транзит» перейде на інший супутник і розширить свої послуги

5 Січня 2010
11197
5 Січня 2010
17:37

Оператор телекомунікацій «Медіа-транзит» перейде на інший супутник і розширить свої послуги

11197
Оператор телекомунікацій «Медіа-транзит» перейде на інший супутник і розширить свої послуги

Український оператор телекомунікацій «Медіа-транзит» у середині січня припиняє надавати телекомунікаційні послуги з допомогою супутника Sirius 4. Цю інформацію ТК підтвердив керівник компанії Сергій Ягода.

 

За його словами, «Медіа-транзит» готується до переходу на інший супутник і розширення послуги. Угода має бути підписана до кінця січня. «Ми будемо формувати новий пакет, насамперед підніматимемо сигнал тих каналів, які зараз піднімаються з-за кордону. Канали, які ми підіймали на Sirius 4, перейшли на інші транспондери», - зазначив пан Ягода.

 

Раніше інтернет-видання «Телепростір» з посиланням на польське інтернет-видання Satkurier повідомляло, що «Медіа-транзит» швидше за все припиняє своє існування. Зараз оператор обслуговує транспондер EG6 (12,737 ГГц, поляризація вертикальна, SR 6000, FEC 3/4; DVB-S/QPSK) на супутнику Sirius 4 і здійснює трансляцію лише трьох каналів: «Малятко-ТВ», English Club TV i «Буковина».

 

Однак «Малятко-ТВ» вже змінив оператора на «Укркосмос» і перейшов на супутник Hellas Sat 2, а English Club TV уже тестується на новій частоті супутника Sirius 4. Нагадаємо, що 1 листопада від послуг «Медіа-транзиту» відмовилися канали «Меню-ТВ», «Турбюро», 2Т, «КіКо», «Планета» і «Світ», що перейшли в «Укркосмос» на супутник Hellas Sat 2.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11197
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ntktgepbr
5244 дн. тому
Потому, что, Сережа, нельзя быть таким хитро#опым. Лохи вокруг рано или поздно кончаются.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду