Журналом Newsweek зацікавився Reuters

13 Травня 2010
8216
13 Травня 2010
14:03

Журналом Newsweek зацікавився Reuters

8216
Журналом Newsweek зацікавився Reuters

До виставленого на продаж видання Newsweek виявляють інтерес Thomson Reuters та компанія Allbritton Communications (власник кількох телеканалів та газети The Politico). Про це із посиланням на власні джерела повідомляє New York Observer.

 

Зі інформацією видання, News Corp. Руперта Мердока також замислився над можливістю придбання одного з найпопулярніших новинних видань Америки, але представники корпорації це заперечують.

 

Thomson Reuters - найменш очікуваний претендент на Newsweek, вважає New York Observer, оскільки компанія щойно почала фокусуватися на США і ніколи не мала активів такого профілю. Проте з урахуванням того факту, що основний конкурент Reuters - Bloomberg - минулого року придбав BusinessWeek, такий крок може бути частиною конкурентного змагання.

 

Нагадаємо, на початку травня видавничий дім Washington Post виставив на продаж журнал Newsweek. Причина - збитковість проекту починаючи з 2008 року.

  

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8216
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду