На місце Ганни Герман у Комітет свободи слова регіонали пропонують Ореста Муца

12 Травня 2010
14512
12 Травня 2010
16:46

На місце Ганни Герман у Комітет свободи слова регіонали пропонують Ореста Муца

14512
На місце Ганни Герман у Комітет свободи слова регіонали пропонують Ореста Муца

Партія регіонів хоче обрати членом Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації народного депутата Ореста Муца (став депутатом 27 квітня 2010 року, член фракції Партії регіонів). Саме його кандидатуру запропоновано в проекті постанови № 6349, зареєстрованому 12 травня народним депутатом Олександром Єфремовим - головою фракції Партії регіонів.

 

Його пропонують до комітету на місце Ганни Герман, відкликаної у зв'язку зі складенням нею депутатських повноважень.

 

Орест Муц раніше очолював Тернопільську обласну організацію Партії регіонів. Депутат Верховної Ради попереднього, п'ятого, скликання, де був членом Комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією. До цього був шеф-редактором тернопільської газети «Репортер».

 

Як зазначено в пояснювальній записці, заміщення посад членів комітетів замість вибулих здійснюється відповідно до квот пропорційного представництва депутатських фракцій, що склалися на момент формування комітетів на початку діяльності Верховної Ради України шостого скликання.

 

Новообрані народні депутати написали заяви щодо їх обрання до складу відповідних комітетів, у яких достроково припинили повноваження народні депутати, що входили до складу таких комітетів за квотою фракції Партії регіонів.

 

Як повідомляла ТК, 12 березня Верховна Рада достроково припинила повноваження народного депутата Ганни Герман, яка була членом Комітету з питань свободи слова та інформації, а також головою цього комітету.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14512
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду